Mini kralen gestopt met mijn prostaathyperplasie

Glücklicher Mann
Dankzij de succesvolle behandeling van de prostaat hyperplasie Rainer is permanent beschwerdefreiAb 50, elke tweede man heeft last van een vergrote prostaat, bekend als de prostaat hyperplasie. Zo ook Rainer L., Een kleine ingreep heeft genezen. Klik hier en lees zijn verhaal.

Week, Rainer L. (53) werd wakker in de nacht verlangen van de kwellende de urine. De sales Manager sliep door, wakker in de ochtend en geschift. Op de reizen naar de klanten lukte het me nauwelijks om de ogen te openen, herinnert hij zich. Zijn vrouw Martina (35) had niet ontgaan, dat er met hem iets aan de hand was. Maar eerst, Rainer nam uit de desbetreffende vragen van zijn vrouw met een schouderophalen: alleen te Komen, gaat alleen. Het was erger voor hem: ik had het gevoel om zo fit en krachtig en ik was bang dat het misschien iets Kwaadaardig.

De angst van een prostaat hyperplasie

Dagen sprak Martina Rainer een – toen hij overwon zichzelf en ging naar de uroloog. De Diagnose: Prostaat Hyperplasie. Dit is een goedaardige vergroting van de prostaat. Niets Uit De Gewone. Omdat elke tweede mens, de prostaat begint na de leeftijd van 50 jaar. Om te groeien van de leeftijd. Normaal is het ongeveer 20 gram en is ongeveer zo groot als een walnoot. Maar niet zelden wordt verhoogd tot maximaal 150 gram. De schuld van de mannelijke geslachtshormonen–, omdat met het ouder worden, vermindert de concentratie. Het resultaat is dat de prostaat cellen vermenigvuldigen, het lichaam groeit. Dus, de plasbuis en de blaas worden geconcentreerd. Deze symptomen lijken op een infectie van de urinewegen.

Diagnostische prostaathyperplasie: een operatie of medicijnen?

Zijn arts Rainer werd gepresenteerd met een keuze: Er zijn medicijnen die het verlichten van de symptomen en de progressie kunnen vertragen de prostaathyperplasie, verklaarde de dokter. Alleen een OPERATIE zal helpen in het geval van een prostaatvergroting. Het is verwijderd via de plasbuis, de overtollige klierweefsel. Uit angst voor een te late gevolgen, zoals impotentie en incontinentie, de 53-Jaar-oude, verwierp echter de interventie. Maar ook de voorgeschreven tabletten werden niet zonder: ik had last van seksueel verlangen en erectiestoornissen. Op een keer, ik voelde me echt oud.

Arzt erklärt

Zijn arts Rainer werd gepresenteerd met een keuze: een operatie of medicatie. Hij heeft gekozen voor een nieuwe methode van behandeling

Prostaatvergroting: Nieuwe procedure met de bloedtoevoer

Bij toeval hoorde hij van een nieuwe methode van de behandeling in de universiteitskliniek Jena – de zogenaamde prostaat-arteriële embolisatie kan leiden. Een nieuwe methode waarbij de doorbloeding van de klier wordt gesneden.

In November 2013, Rainer had zijn benoeming in Jena. Professor Ulf Teichgräber, de Directeur van de radiologie, legde uit wat hij heeft gewacht: Na plaatselijke verdoving een katheter in de a. iliaca en in het schip, dat de prostaat levert. Dan kleine plastic ingespoten kralen zo dicht mogelijk bij de levering van de schepen.

Kralen kunnen de prostaat krimpen

De pijnloze procedure duurde minder dan een uur: vier uur, ik kreeg een drukverband, de volgende dag kon ik pak in, aldus Rainer. In deze tijd, de kleine balletjes al doen. Deze zijn tussen de 250 en 900 micron in omvang – de grootste kralen hebben een diameter van slechts 0,9 mm. Door hun grootte kunnen ze niet altijd drijven dieper en dieper in de verästel schepen en verzegelen. Dus, de vergrote prostaat van de voedingsstoffen en zuurstof wordt afgesneden leveren. Als een resultaat, de groei van het klierweefsel tot stilstand komt. En in de meeste gevallen, de prostaat krimpt, dan de komende weken en maanden.

Zo ook in het geval van de 53-jarige hoofd van de sales – bijna vijf weken na de operatie, hij was vrij van symptomen. Het taboe heeft gevonden voor mij een happy end. Reden genoeg om eindelijk openlijk te praten over dit probleem, zegt Rainer gelukkig.

Geef een reactie