Minder Cellulitis in 20 minuten

Drie keer per week 20 minuten trainen, en na acht weken, minder Cellulitis zichtbaar is, toont een studie. De praktijk Vita legt Training Anti-Cellulite.

Minder Cellulitis in slechts acht weken – dit is een 20-minuten fitness programma, dat drie keer per week belooft. Het werd ontwikkeld door Wayne Westcott, een Amerikaanse wetenschappers en Fitness-experts.

In een kleine studie Westcott beoordeeld op de effectiviteit van de training: 16 vrouwen in de leeftijd tussen 26 en 66, is uitgevoerd voor acht weken. Na deze periode worden alle vakken vermeld die hun Cellulite verminderd en 70 procent rapporteerde zelfs een sterke daling. En zo de Anti-Cellulite werk Training:

Stap 1: Training Van Het Uithoudingsvermogen

Warming-up voor twee minuten van matige Hardlopen, Fietsen of het beklimmen van de trap. U kunt de intensiteit verhogen voor acht minuten. De Training moet zo vermoeiend dat je ademhaling wordt dieper, maar ze zijn nog steeds in staat om te praten in korte zinnen. Vervolgens weer terug en ga verder met de Opleiding voor een periode van twee minuten op een matige intensiteit.

Stap 2: Krachttraining:

Dit deel van de training bestaat uit vijf verschillende Oefeningen, die allemaal kunnen worden uitgevoerd 10 tot 15 keer. U moet Gewichten die zwaar genoeg is om de band van je spieren – dit is het geval, als er na het invullen van de Oefeningen, het gevoel te creëren geen verdere herhaling. Als 15 pasjes zijn niet een Probleem, je moet het verhogen van het gewicht iets. Volg de hieronder beschreven Oefeningen langzaam op.

Stap 3: Stretch

Op elke kracht uitoefenen om een stam van de momenteel beweerde de spier. Elk stuk wordt eenmaal uitgevoerd voor 20 seconden (stretching-oefeningen hieronder beschreven).

Squats

Behalve met de achterkant van een stoel, voeten op schouder-breed. Houd de Gewichten in beide handen, met de handpalmen naar binnen gericht. U buigen met een rechte rug naar beneden, als ze wilde gaan zitten. Belangrijk: De knieën mogen niet voorbij de toppen van de tenen. U stoppen net voordat u contact met de stoel en kom je weer omhoog.

De geschikte stretching oefening: ga liggen met de benen gestrekt op de rug. Gebruik een handdoek of een touw te trekken van de benen naar de borst.

Falen stap

Ga staan met uw voeten dicht bij elkaar. De Gewichten worden gehouden op beide zijden van het lichaam, met de handpalmen naar binnen gericht. Je doet met je rechtervoet een grote stap vooruit. Plaats de rechter voet en laat u de linker knie en langzaam. Het rechterbeen moet een rechte hoek vormen, de rechte rug. Til de rechtervoet in de grond en duw jezelf omhoog in de oorspronkelijke positie. Het uitvoeren van dezelfde Oefening met het linkerbeen.

De geschikte stretching oefening: Trek de steun voorzichtig met uw voet in de richting van de Po – met het linker been herhalen.

Stepper Oefening

Ze staan met beide benen op een stair Stepper. De Gewichten worden gehouden als voorheen aan de zijkant van het lichaam. Terwijl de linkervoet blijft stilstaan, het recht om de achterkant van de Stappenmotor. Voor de rechtervoet de grond raakt, breng hem weer terug naar boven, door het uitoefenen van druk op de linker voet. Na 10-15 herhalingen van de voetschakelaar.

De geschikte stretching oefening: ga liggen met de benen gestrekt op de rug en trek uw knieën met de handen afwisselend in de richting van de borst.

Benen te versterken met een Theraband

Das een Theraband (sport, business, ongeveer 12 Euro) losjes over je knieën. Je ligt op je rug, armen gestrekt langs het lichaam. Strek beide benen direct over uw heupen boven de benen gespreid in de mate dat de Band strak. Nu trek je benen zo ver als je kunt. U stopt wanneer de druk te groot om verder te gaan in het traject, sluit vervolgens de benen weer.

De geschikte stretching oefening: ga op je rug liggen en leg de rechterenkel op de linker knie. Draai nu je linker been op met uw handen in de richting van de borst.

Been oefening met de uitoefening bal

Je ligt op je rug, armen gestrekt langs het lichaam. Buig je knieën licht en strek je benen, zodat ze vormen een hoek van 90 graden met het lichaam. Plaats nu een oefening bal tussen je knieën. U drukt u stevig op haar benen langzaam zo gaat dat samen, tegen de weerstand van de bal. Zorg ervoor dat je knieën blijven gebogen. Als u niet in staat om de druk op de benen bij elkaar, houd de toets drie seconden ga dan langzaam terug naar de beginpositie.

De geschikte stretching oefening: ga op de grond, de zolen van de voeten aan te raken. Plaats de handen op de dijen, de knieën vallen naar buiten. Nu, buig de romp naar voren.

Hamburg-harburg, 12. Juni

Geef een reactie