Mijn kind heeft een Salmonella vergiftiging! Wat kan ik doen acute?

Kleines Mädchen hält den Kopf aus dem Auto
Als een Salmonella-infectie is te zien in de vakantie, is een arts, en soms moeilijk aan te komen.Salmonella-infecties vereisen snelle beslissingen te nemen. Maar wat te doen als er geen dokter in de buurt?

Moeders zijn talenten meestal waar organisatie, als het gaat om de verzorging van hun kleintjes. Echter, in sommige gevallen van nood zelfs crisis ervaren ouders zijn radeloos. Goed Voorbeeld: Een Salmonella-Infectie. Maar wat te doen als er geen dokter of ziekenhuis in de buurt? Bijvoorbeeld in de vakantie op het strand of in een trein of een vliegtuig? Dus vooruit kijkt u van plan bent, er zijn van die momenten waarop snel actie moet worden genomen – zelfs zonder medisch advies. We vroegen de kinderarts Nadine Hess, wat te doen als uw kind een zogenaamde salmonellose is vastgelegd.

De eerste tekenen laten zien tot snel

Salmonella bacteriën kunnen worden overgedragen als gevolg van onjuist bereid voedsel aan de mensen. De belangrijkste vlees van kippen, varkens of runderen, en de eieren worden verdacht. In sommige gevallen, de bacteriën kunnen ook worden verzonden direct uit geïnfecteerde dieren, zoals schildpadden en hagedissen die als huisdier gehouden. De infectie manifesteert zich kort na de Overdracht, met hevige diarree en/of braken. Sinds verliest het lichaam zo veel in een korte tijd vloeistof, snelle Actie is nodig. Kinderen en mensen met een verzwakt immuunsysteem anders zou kunnen instorten snel. Daarom, Nadine Hess beveelt dat deze vloeistof verlies snelle balans: ik raad altijd aan om een veel, veel water, thee is de beste (bijvoorbeeld, venkel), druivensuiker.

Vocht en elektrolyten balans balans

Omdat het verlies van vocht, elektrolyten balans gaat uit van de balans, is het belangrijk zout. Als het kind kan niet houden van een zout-bevattend voedsel in de maag, moet de vloeistof worden met een beetje zout toegevoegd. Nadine Hess’ advies: Als het kind braakt, voor een uur niets, dan is de lepel van de thee, met druiven gebruikt om te bezielen suiker en eventueel een snufje zout. Uw tip voor de feestdagen: Ready-to-elektrolyt-oplossing (bijv. van de apotheek) in te pakken. Dit kan als een poeder voor vervoer en kan worden ontbonden indien nodig in het water. Hier is het belangrijk niet te overweldigen met het kind, omdat het braakt in twijfel zorgvuldig opgenomen bedragen van de vloeistof, hoe dan ook. Als je al van 10 min een eetlepel vol vloeistof (20ml), moet worden vervangen na een uur van 120ml, dat is goed. Als u niet toegediend langzaam – alleen een lepel, niet per se in een keer, dan is het meestal daar, zegt de kinderarts.

Zodra het kind is gestabiliseerd, redelijkerwijs dient te worden geraadpleegd is in elk geval een arts die kunnen aantonen dat zij een Salmonella-infectie met behulp van de ontlasting monsters duidelijk.

Medicijnen voorkomen

Medicijnen om te helpen met een Salmonella-infectie door de manier waarop niet goed, als je twijfelt, kwaad doen. Net diarree-inflammatoire middelen zijn nu taboe, omdat ze een belemmering vormen voor de uitscheiding van de bacterie. Het is echter belangrijk dat de Salmonella volledig verdwijnen uit het lichaam

Als een moeder wilt er zeker van zijn of uw kind nog steeds voldoende liquide reserves, het helpt bij het interpreteren van fysieke tekens correct. De slijmvliezen zijn meestal een goede indicator. Geen tranen komen als je huilen? Het kind heeft een zeer droge mond en kleverig speeksel, dit is een teken van een ernstig gebrek aan vocht. Bij baby ‘ s de urine productie is de belangrijkste en eerste opmerking. De luiers in een kind met buikgriep voor enkele uren drogen, moet u een bezoek aan een arts. Kijken naar je Baby ook. Het is al sterk verzwakt, en een grijs gezicht kleur, moet op een arts die indien nodig een Infuus kan worden toegediend.

Een perfecte Hygiëne is belangrijk nu

Normaal, worden de kinderen op het overleven van een Salmonella-infectie, zonder dat levensbedreigende complicaties. In het Algemeen, Salmonella infecties moet worden door de behandelend arts bij het Ministerie van volksgezondheid gemeld, om een infectie uit te sluiten, bijvoorbeeld met besmet voedsel. Zelfs als uw kind niet in geslaagd de infectie al lijkt te worden, en, bijvoorbeeld, de kleuterschool achtste in het feit dat het wassen na gebruik van het toilet en voor het eten de handen goed. Kleding en beddengoed moeten worden het het beste is als koken Wasserij gewassen. Borden, glazen en Bestek in warm water te weken, voordat het lopen met de rest van de vaat in de vaatwasser.

Ook een ontlasting monster van uw kind moet worden onderzocht na een aantal weken door de arts om de resten van de bacteriën om uit te sluiten dat het kind zich heeft ontwikkeld tot een Voortdurende obstructie. Dit kan gebeuren in het bijzonder door middel van verkeerd gebruikte antibiotica.

Hamburg-harburg, 30. Juli

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie