Michelle Hunziker weer zwanger: Dubbel risico voor moeder en kind

Michelle Hunziker wieder schwanger
De TV-presentator Michelle Hunziker van slechts zeven maanden na de laatste geboorte om opnieuw zwanger te worden. Wat zijn de risico ‘ s die kunnen worden geassocieerd met legt je uit de praktijk Vita al weken geruchten dat de presentatrice Michelle Hunziker is weer zwanger circuleren. In een Interview, de moeder van de twee legde uit dat ze in de vierde maand, en het is een wens voor een kind. Maar zo veel als het plezier het is begrijpelijk ook, het betekent dat de zwangerschap door een medisch oogpunt is een risico voor zowel moeder en kind en dezelfde-om twee redenen. De praktijk Vita heeft voor u de feiten.

Het is vanuit medisch oogpunt op een interval tussen twee geboorten?

Waarom Michelle Hunziker is een risico

Een recente studie door de Universiteit van Cincinnati in Ohio blijkt dat er een directe correlatie is tussen het risico voor complicaties tijdens de zwangerschap en de zogenaamde ‘inter – zwangerschap-Interval (IPI) – de periode tussen de datum van de laatste geboren en de dag dat een vrouw werd opnieuw zwanger. Voor de grootschalige enquête gegevens van meer dan 450.000 vrouwen waren op zijn minst twee keer zwanger werden geëvalueerd.

Specifiek, vonden de onderzoekers dat Het minder tijd tussen de geboorte en een nieuwe zwangerschap is, hoe lager de zwangerschap – meestal rond de 39 weken. Dat betekent op zijn beurt een verhoogd risico op vroeggeboorte en miskramen.

De optimale tijd?

De optimale tijd om na de geboorte weer zwanger, is ongeveer 18 tot 23 maanden. Met tussenpozen van minder dan 12 maanden en langer dan 59 maanden worden daarom beschouwd als problematisch.

De studie toont ook aan dat 53 procent van de vrouwen waarvan de IPI onder de 12 maanden, de zwangerschap verkort was – bij ongeveer 20 procent van de vrouwen kwam het tot premature geboortes.

Meta-studie bevestigt het risico van

Een andere, in professionele kringen, high-profile meta-studie onder leiding van Professor Agustin Conde-Agudelo (Universiteit van Fundación Santa Fe de Bogota) onderzocht de gegevens van meer dan elf miljoen vrouwen, ten minste tweemaal per zwangere. De evaluatie is gebleken dat de risico ‘ s op complicaties van de zwangerschap aanzienlijk verhoogd, wanneer de IPI was zes maanden of minder.

In vergelijking met de IPI van 18 tot en met 23 in dergelijke gevallen is de kans op een vroegtijdige geboorte, rond de 40 procent – de kans dat het pasgeboren kind is aanzienlijk ondergewicht, verhoogt, verhoogt naar 60 procent.

Het herstel van de moeder

Dit verhoogde risico waarden resulteren in een lage IPI het de 2014 studie gepubliceerd door de Universiteit van Cincinnati – uit de lage fase van het herstel van de moeders na de geboorte. De foliumzuur-deposito ‘ s van deze moeders zijn, bijvoorbeeld het niet tijdig bijgevuld – een tekort, wat kan leiden tijdens de zwangerschap is bewezen misvormingen in het Embryo (bijv., open rug).

De onderzoekers van Cincinnati ook schatten dat ongeveer 12 procent van de zeldzame kind sterfgevallen kunnen worden voorkomen, als een moeder, zou een vrije ruimte van ten minste één jaar tussen de geboorte en een volgende zwangerschap te geven. Deze IPI dienen precies opgevolgd te worden, het is daarom belangrijk dat de zwangere te nemen moeders voedingsmiddelen met veel foliumzuur. Voeding met veel foliumzuur, zoals spinazie, erwten of kersen.

Leeftijd als risicofactor

Naast het feit dat Michelle Hunziker was ongeveer zeven maanden na de laatste geboorte om opnieuw zwanger te worden en dat is de reden waarom in de problematiek van de zogenaamde ‘inter-zwangerschap-Interval (IPI), is al 37 jaar oud. Een factor die in feite betekent dat het risico van de zwangerschap.

Vanaf de leeftijd van 35 is uitgegaan van een medisch oogpunt van een zwangerschap met een verhoogd risico. Een meta-studie van de Kuopio University – ook verkrijgbaar in een evaluatie van de Mayo Clinic in Rochester, toont aan dat moeders lopen na een geboorte, op deze leeftijd, het risico op het krijgen van Diabetes of hypertensie. Voor de pasgeborene, een late zwangerschap betekent ook een verhoogd risico. Dienovereenkomstig, het risico stijgt voor u, ondergewicht of met genetische afwijkingen zoals het syndroom van Down geboren. Bovendien, het komt in zo ‘ n hoog-risico bevallingen te snijden meer van de Keizer (meer daarover hier), evenals miskramen en doodgeborenen.

Hamburg-harburg, 8. September 2014

Geef een reactie