Met zilveren druppels heb ik verkocht mijn zomer griep

Silbertropfen gegen Sommergrippe
Vaarwel, zomer griep: De zilveren druppels, de genezer Ricarda voorgeschreven, de jonge vrouw van uw constante verkoudheid, hoesten en een loopneus, bacteriën en virus vrijgesteld, had altijd Ricarda Hersel gemakkelijk spel. U kunt hier lezen, als kleine deeltjes zilver voorbereid voor de infecties.

Griep in het midden van de zomer? Het bestaat niet!, Ricarda Hersel*. Maar alle tekenen wezen op een griep-achtige infectie. Haar man kreeg medicatie van de apotheek, met het kalf, omslag, ze vocht tegen haar koorts. Na een paar dagen de jonge vrouw terug was op de dam.

Maar slechts een paar weken. Dan is de volgende aanval kwam. Nu, Ricarda ging naar de dokter. De voorgeschreven hoest geneeskunde en cortisone tegen de ontsteking van de bronchiën. Ik dronk Hustentee en neusspray, ik probeerde de kou te beteugelen.

Drie maanden later, het was erger. Nu, je bent gemaakt om het maken van een long ontsteking. Die avond was ik aan het hoesten bijna, kon nauwelijks slapen. Ik had voor een verblijf van een week in bed en antibiotica te slikken, vertelt de moeder van drie kinderen.

Ricarda onderzocht voor de behandeling van de griep Alternatieven

De constante ziekten werden Ricarda heel broos, daarom zocht men naar Alternatieven voor cortisone en antibiotica. Martin Becker wist de Raad. Hij is een arts en wist van het Probleem al van de andere patiënten. Vaak colloïdaal zilver helpt in dergelijke hardnekkige gevallen. De microscopische zilverdeeltjes in gedistilleerd water, legde hij uit aan de jonge vrouw.

Al onze grootmoeders, de anti-gewaardeerd bacteriële werking van het edelmetaal. U hoeft niet om een munt in verse melk, het was zuur. Ook vandaag de dag gebruikt de metalen tot de kiem verdediging, bijvoorbeeld in wondverbanden of zalven. De textiel-industrie produceert Wasserij met toevoeging van Zilver tegen eczeem of cystitis.

Of de therapie zou ook staking in Ricarda, testte de arts met de eerste van alle, door de electro-acupunctuur volgens Dr. Voll. Dat ik plaats het toestel wat zilveren oplossing in een test. De patiënt houdt een elektrode in de Hand, met de tweede massa, vervolgens heb ik op bepaalde acupunctuur punten en de weerstand van de huid. Bij de slag van de wijzen, ik zie hoe de patiënt reageert op het.

De Test was positief. Over Martin Becker gemaakt voor een spoedeisende behandeling een kleine hoeveelheid van de kiemdodende Stammen. Om dit te doen, gaf hij twee elektroden van puur zilver in een flesje met gedestilleerd water. Tussen de elektroden stroomde uit een controle-apparaat en vervangen binnen zes minuten precies tien milligram van zilver. Het wordt verspreid in kleine deeltjes in de vloeistof.

De drop-vrijgesteld Ricarda van hun zomer griep

De eerste SLOK Ricarda was om mee te nemen in de praktijk. Voor het huis van de huisarts schreef een recept. Ricarda heeft gekocht in de apotheek de zilveren romp en druppelde drie weken dagelijks 20 druppels onder de tong.

Vandaag de dag is ze ervan overtuigd, dat Deze druppels hebben bevrijd mij van de constante verkoudheid. Ik kan genieten van de zomer en het niet hebben, om mij te vrezen voor elke windvlaag.

*Naam veranderd door de redactie

Geef een reactie