Met gember, de menstruele periode te verkorten natuurlijk

Ingwer bei Menorrhagie
Gember kan worden de sterkte en de duur van de menstruele pijn positieve beeinflussenIn van gynaecologie, hij wordt beschouwd als bijna net zo onmisbaar zijn: gember. Nu, onderzoekers hebben onderzocht of het kruid kan ook de verlichten van een sterke menstruatie, natuurlijk.

Menorragie – een veelvoorkomend Probleem

Van een menorragie artsen spreken, wanneer een vrouw verliest tijdens de Menstruatie, meer dan 80 milliliter bloed, dan wel de termijn van meer dan zeven dagen stopt. Het is niet gevaarlijk om te leven, maar het leven van alledag, het beroep en het seksuele leven van vrouwen aanzienlijk beïnvloeden. De aanhoudende bloeding kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende zijn vleesbomen, poliepen, endometriose, of stollingsstoornissen. De wereld gezondheid organisatie (WHO) schat dat ongeveer 20 procent van alle vrouwen tussen de leeftijden van 30 en 50 jaar hebben last van abnormaal hevige en langdurige menstruatie. Dus, de menorragie is een Lijden het meest voorkomende gynaecologische.

Gember in de gynaecologie

Verschillende studies hebben aangetoond dat gember de menstruatie kan verlichten ongemak. Daarnaast is onderzocht of de invloed van het wonder knol op de menstruatie.

Studie over de effectiviteit van gember

Gember wordt ook gebruikt in menorragie behulpzaam. Dit is een onderzoek met 92 menorragie patiënten in de leeftijd van 15 -18 jaar. De behandeling met gember (3 x 250 mg poeder drug) over een periode van drie opeenvolgende menstruele cycli, minder bloedverlies aanzienlijk. Gember kan opleveren voor patiënten die vanwege de goede verdraagbaarheid, een alternatieve therapie. De gember opgenomen essentiële Oliën (Shoagol, Cineol, Borneol, Linalool, campheen, phellandreen) wordt toegeschreven aan een breed spectrum van de actie. Deze wet, onder meer, pijnstillende en anti-inflammatoire eigenschappen, die van invloed kan menstruele problemen positief.

Hamburg-harburg, 03.05.2016

Geef een reactie