MERS Virus: Hoe groot is het risico echt is?

MERS-Virus
De 2012 ontdekt Mers Virus is blijkbaar meer verspreid dan eerder werd gedacht – en tegelijkertijd minder gevaarlijk, een recente studie heeft aangetoond dat de MERS Virus is meer verspreid dan vermoed. Maar er is ook goed nieuws! Lees meer hier.

In Jemen, voor de eerste keer ontdekt dat MERS Virus is meer verspreid dan eerder werd aangenomen, maar ook minder gevaarlijk. Dit was het resultaat van een internationale studie onder leiding van de Universiteit van Bonn en het duitse centrum voor infectie onderzoek (DZIF). Bijgevolg wordt er geen ernstige symptomen van de ziekte van de meerderheid van de infecties. Oorspronkelijk onderzoekers van een mortaliteit van 30 procent.

De focus van de uitbraak is in Saoedi-Arabië

Onderzoekers geëvalueerd voor haar onderzoek, meer dan 100 000 bloedmonsters van mensen uit Saoedi-Arabië, die geleden hebben in de afgelopen jaren, en er is geen infectie. Echter, 15 monsters van anti-lichaam tegen de MERS Virus.

MERS is een ziekte minder gevaarlijk dan gedacht

De deelnemers komen uit verschillende regio ‘ s van het land. De leeftijdsverdeling is in overeenstemming met die van de totale bevolking. Het resultaat van het onderzoek, de verklaring is dus bijzonder sterk. In de laatste tien jaar zijn geïnfecteerd in Saoedi-Arabië, waarschijnlijk meer dan 40.000 mensen met MERS, zonder het te beseffen, zegt Christian de Drosten, Hoogleraar Virologie aan de Universiteit van Bonn. En de stroom tegelijkertijd duidelijk Dat de MERS-ziekte die zo zwaar, het lijkt eerder uitzondering.

De Mers Virus geïdentificeerd werd in 2012 voor het eerst bij patiënten met een ernstige infectie van de luchtwegen. Sindsdien zijn er meer dan 1.000 ernstige ziekte hebben aangetoond gevallen – ongeveer 300 van hen eindigde in de dood. Alle Betrokkenen hadden verwijzing naar het Midden-Oosten.

Hoe bedreigd is Duitsland?

Hier de praktijk van de Vita vertelt u waar in Duitsland, dodelijke virussen kampen en van het gevaar dat ze opleveren.

Hamburg-harburg, 9

Geef een reactie