Menopauze – Hoe lang doen de vrouwen hebben te lijden?

Eine Frau fächert sich Luft zu
AMERIKAANSE onderzoekers die voor het eerst, de gemiddelde duur van de vrouwen in de menopauze, opvliegers en Co zullen moeten doorstaan voor veel meer dan eerder werd aangenomen: Gemiddeld, symptomen van de menopauze te houden van 7,4 jaar, een AMERIKAANSE studie toont. De praktijk Vita laat zien hoe kunt u bestrijden met natuurlijke remedies.

Hoe lang zal de symptomen van de menopauze? Een periode van zes maanden tot twee jaar, niet zijn te beschouwen als typisch, een betrouwbare studie, er waren maar toch. Onderzoekers van de Wake Forest School of Medicine in North Carolina hebben dat veranderd nu. In hun huidige studie, onderzochten zij hoe lang de symptomen van de menopauze, zoals opvliegers en nachtelijk zweten stoppen bij vrouwen gemiddeld, en wat zijn de factoren die van invloed zijn op hun lengte.

Om dit te doen, ze analyseerde de gegevens van meer dan 3,300 vrouwen deelgenomen vanaf 1996 tot en met 2013, het op grote schaal Studie van de Gezondheid van Vrouwen In het hele Land (SWAN). 1.449 van hen te lijden tijdens hun menopauze regelmatig van opvliegers of nachtzweten.

Infobox: stadia van de menopauze

De menopauze (overgang) te beginnen met de pre-menopauze, die begint rond de leeftijd van 45 jaar en als gevolg van onregelmatige en zwakke bloeden is merkbaar. Met een gemiddelde leeftijd van 51 jaar, de Menopauze – dit verwijst naar de tijd van de laatste periode en een periode van één jaar. Dan is de post-menopauze begint vanaf: Vanaf nu geen zwangerschap is mogelijk. Kortom, de periode van de menopauze kan duren voor ongeveer tien tot 15 jaar.

Vroege klachten langer duren

Het resultaat van de studie: vrouwen gemiddeld lijden van 7,4 jaar op de symptomen van de menopauze. Echter, de duur van de symptomen varieert sterk in de analyse, de wetenschappers waren in staat om de volgende regelmaat: hoe eerder De symptomen begonnen, hoe langer ze bleef op zijn plaats. In het geval van vrouwen, waarvan de klachten begonnen al in de pre-menopauze, ze bleef een gemiddelde van 11,8 jaar. De symptomen in de post-menopauze, stopten ze in een gemiddelde van slechts 3,4 jaar.

Iedereen die last heeft van symptomen van de menopauze, kan vaak helpen met kruiden mezelf – sommige geneeskrachtige planten, hebben bewezen effectief in de behandeling van symptomen van de menopauze.

Natuurlijke remedies voor de symptomen van de menopauze

  • In het geval van sterke opvliegers en zweten: een dag twee tot drie koppen van de salie-thee te drinken; ook druiven zilveren kaars helpen bij de voorbereidingen, evenals de drug Klimaktoplant van de apotheek
  • Tegen stemmingswisselingen: St. John ‘ s wort extract stemming (bijvoorbeeld neuro® plant vrolijkt een Actieve, over-the-counter in de apotheek)
  • Tussen bloeden, pijn in de buik en borsten: extracten van de vruchten van de kuise boom, als tabletten, capsules of druppels (de apotheek) en het reguleren van de cyclus en het verlichten van het ongemak

Voor meer praktische tips ter bestrijding van de symptomen van de menopauze, kunt u hier vinden.

Geef een reactie