Menopauze: 5 Trucs voor een bevredigende hou van het leven

Sex in den Wechseljahren
Kan ik de menopauze nog zorgeloze Seks? Ja! De praktijk van de Vita-foto galerij toont de beste Trucs voor het vervullen van een liefde die het leven in en na de menopauze vrouwen tussen de 50 en 60 wil zo veel Seks als in voorgaande jaren, of zelfs meer, observeren deskundigen. Kennen hier zijn de beste tips voor een bevredigend seksleven tijdens en na de Menopauze.

De menopauze niet verdient haar reputatie als een lust killer – veel vrouwen actief zijn in de Volwassen jaren, ook seksueel. De redenen voor dit zijn: Stress en de druk van het werk, de preventie is niet langer kunnen vrouwen genieten van hun liefde voor het leven om meer te ontspannen.

Geslacht verlengt het leven

Een dankbare liefde het leven in en na de menopauze is niet alleen gezond – het verlengt de levensduur. De chemische stoffen die het lichaam produceert tijdens het Vrijen, het voorkomen van kanker en het verminderen van het risico van hart-en vaatziekten.

Ontspannen Sex met 50plus

Problemen of pijn tijdens de geslachtsgemeenschap, veroorzaakt door de hormonale veranderingen in de menopauze, kunt u helpen meestal.

De foto ‘ s van 5 Trucs voor een bevredigende liefde het leven in en na de menopauze geeft je de beste tips voor een ontspannen seksleven – nu door te klikken op!

Geef een reactie