Meer mensen worden gedood door Selfies dan door aanvallen van haaien


In 2015 is er meer dodelijke Selfie ongevallen dan fataal haai AttackenIn overleden tot nu toe dit jaar, meer en meer mensen, terwijl je nam een Selfie, zoals in het geval van aanvallen van haaien. De praktijk Vita legt uit hoe het komt aan deze dodelijke ongevallen.

Als de mensen in de Selfie-schieten dodelijk gewond, het was of omdat u werd geraakt door een trein, of omdat zij viel, bijvoorbeeld, nadat ze had beklommen om gevaarlijke uitsteeksels, om te schieten een Selfie met een indrukwekkend uitzicht. De meest recente ongeval gebeurde toen een Toerist van op de trappen van de Taj Mahal viel terwijl het proberen om te schieten van een Selfie.

Welke invloed heeft de Selfies hebben op de gezondheid?

Sommige artsen zien de groeiende Selfie Trend is van cruciaal belang, in uw opinie, versterkt de concentratie op de eigen Persoon, het Isolement dat heeft geleid tot de komst van mobiele telefoons.

Een studie van de Ohio State University had onlangs aangetoond dat mannen die veel van Selfies van items, vaak narcistische persoonlijkheidskenmerken. Daarnaast, zo ‘ n mannen hebben de neiging, volgens de studie, om te houden van uw eigen uitstraling is belangrijker dan je persoonlijkheid.

De psycholoog Dr. David Kalfsvlees waargenomen in het geval van een van zijn patiënten, een sterke Selfie-Verslaving. Om te schieten de 19-jarige bracht tien uur per dag, Selfies – het resultaat van dagelijks met 200 foto ‘ s die hij geplaatst op sociale media.

De persoonlijkheid van het lezen van uw Selfies

Met het fenomeen van de Selfie, veel wetenschappers – een team van onderzoekers van Singapore om te gaan in de tussentijd. In een studie, toonden zij aan dat de informatie Selfies op de persoonlijkheid van de fotograaf. De instructies voor de Selfie analyse, kunt u hier vinden.

Hamburg-harburg, 23. September

Geef een reactie