Meer energie: Geef uw lever een detox!

Voortdurend moe, moe, lusteloos? Geen wonder, in onze moderne levensstijl. Maar niet alleen onze Psyche, ons lichaam is gespannen.

Hij is blootgesteld aan een continue regen van milieu-giftige stoffen: Dioxine in eieren, pesticiden in Paprika, additieven in kant en klaar maaltijden, zware metalen, auto-uitlaatgassen. Lifestyle zonden: chocolade en Chips, een glas wijn of een stevige Branding.

Vaak worden onderschat en de last van de medicijnen, bijvoorbeeld voor pijn of chronische ziekten zoals Diabetes of reuma. Resultaat: Onze belangrijkste ontgifting orgaan, de lever voortdurend hard werken, de stofwisseling vertraagt.

Zin in een verklaring van afstand

Paar isst Chips auf Couch - Gift für die Leber

Ongezonde voeding is een giftig is voor de lever

De behandeling van uw lichaam, daarom is vaak een ontgifting. Detox (van het grieks: Toxine = giftige stof) is een korte pauze, die helpt om het lichaam om te herstellen van deze brand.

Dit is makkelijk te doen zonder dat je voor een paar dagen of weken volledig alcohol, koffie, zwarte thee, sigaretten, Snoep en dierlijke vetten. U resort, in plaats daarvan, om de inhoud van uw hart om verse groenten, fruit en salade. Een goede olijfolie, verse kruiden en zure zuivelproducten zoals karnemelk, Kefir, kwark of yoghurt te completeren de maaltijd plan. Belangrijk: veel vers water, kruidenthee en groentesappen te drinken

Actieve Thistle om te detoxen met Marie

Frau nimmt Legalon für eine gesunde Leber

Supplementen met hoge doseringen van mariadistel-extract (zoals, bijvoorbeeld, Legalon® 156 mg) kan helpen om de regeneratie van de lever

De ideale ondersteuning voor de ontgifting van de lever aangetast, de inname van een hoge dosis van mariadistel-extract (bijv. Legalon® 156 mg, verkrijgbaar in de apotheek). De milk Thistle is een effectieve kruiden medicijnen die de lever cellen worden getoond ter ondersteuning van de Regeneratie. Over een tot twee maanden, kan het herstellen van de lever tegen schadelijke stoffen, de stofwisseling wordt steeds weer op de rails en zo.

Hoofd & lichaam krijgt gratis

Älteres Paar gesunde Leber durch ausreichend Sport und Bewegung

Voldoende lichaamsbeweging in de frisse lucht – ook de lever voordelen

Frisse lucht, licht en beweging ter ondersteuning van de werking. Dagelijks voor ten minste 20 minuten buiten wandelen en sporten zoals Yoga, Tai Chi of Qigong helpen om te ontspannen. Ook ondersteuning goed aan bij de Detox-Spa-slaapkamer: Sauna, massages, en een hele hoop.

Verplichte tekst: Legalon® 156 mg. Werkzame Stof: Mariadistel Fruit Droog Extract. Toepassingsgebieden: Voor ondersteunende behandeling bij chronische inflammatoire lever lever krimp (cirrose van de lever) aandoeningen en de lever giftige stoffen-geïnduceerde (giftige) schade aan de lever. Het medicijn is niet bestemd voor de behandeling van een acute vergiftiging. In het geval van licht – tot donker-gele huid kleur, en gele verkleuring van de ogen geel wit (verslaving) moet een arts worden geraadpleegd. De behandeling met Legalon® 156 mg niet in de plaats het vermijden van de narcose oorzaken (bijv. alcohol). Om de risico ‘ s en bijwerkingen lees de bijsluiter en vraag uw arts of apotheker. Stand van de Informatie: augustus 2013, Rottapharm | Madaus GmbH, 51101 Keulen, www.rottapharm-madaus.de.

Geef een reactie