Medische fouten: Wat te doen als Artsen bedriegen?

In Deutschland unterlaufen Ärzten jährlich zehntausende Behandlungsfehler
In Duitsland, Artsen lopen jaarlijks tienduizenden behandeling van fouten. In een tragisch geval, een rechter oordeelde dat klinieken voor daaruit voortvloeiende schade van de patiënten verantwoordelijk in Duitsland komen elk jaar tienduizenden behandeling van fouten. In het tragische geval van een twee-voudige moeder, die was gevallen op een behandeling fout in een persistent vegetatieve toestand, beslecht door een rechtbank, die de ziekenhuizen voor de behandeling van fouten kan worden gehouden rekening te houden.

Drie jaar geleden, een vrouw die valt voor een beauty-op in een coma. Het tragische geval is, omdat een medisch student, de twee-voudige moeder per ongeluk heeft gegeven een verdoving. De student is als een nachtwaker voor de patiënt verantwoordelijk te zijn, als u de behandeling vergissing. De vrouw had, na valselijk gemaakt injectie een ademhalings-en hartstilstand en moest worden gereanimeerd door een ambulance. Volgens de verklaringen van Artsen onherstelbare hersenen zijn gediagnosticeerd met schade aan de patiënt. De rechtbank van Mainz heeft nu besloten dat naast de leerling als de kliniek voor de behandeling van ernstige fouten nodig.

Tienduizenden van medische fouten in Duitsland

Het hof stelt de directionele besluit in de toekomst een betere Kans voor de schade van de Getroffen. Het Ministerie van vws jaarlijks een minimum van 40.000 en met 170.000 van de mislukkingen in Duitsland. Veel van het is, echter, niet officieel. De Medische diensten van de ziekenfondsen (MDK) onderzocht voor het jaar 2012, bijna 13.000 gemeld behandeling van fouten. De studie toont aan dat met 31,5 procent van de bestudeerde gevallen, ernstige tekortkomingen in de behandeling van pre-fall goederen. Alleen op het gebied van chirurgie en trauma chirurgie bijna 6.000 gevallen werden gemeld in het definitieve rapport verwezen naar de Nummers van onjuiste behandelingen. Op het moment van de extramurale behandeling ingeschreven was voor het vakgebied van de tandheelkunde, het grootste risico van een mislukte behandeling door de MDK. Meer dan 1.000 gevallen zijn hier studeerde. Vanaf 2013 de rechten van de patiënt wet regelt de rechten van Slachtoffers van een verkeerde behandeling.

Joachim Laux – gespecialiseerde advocaat voor medisch recht en medisch aansprakelijkheidsrecht in Berlijn, adviseert Betrokken te zoeken , zo vroeg mogelijk, een advocaat die gespecialiseerd is in dergelijke gevallen.

Waar kan ik ondersteuning vinden?

Iedereen die twijfels heeft over een medische behandeling, moet men contact opnemen met zijn zorgverzekeraar. De Onafhankelijke begeleiding van de patiënt in Duitsland is een belangrijk aanspreekpunt voor degenen die Getroffen zijn: op 0800 0117722 u een gratis advies telefoon. Voor een advocaat is ingeschakeld, moet worden besproken in een eerste gesprek, en de kansen op succes zijn. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u hier vinden.

Hamburg-harburg, 16. Apri 2014

Geef een reactie