Mazelen-therapie: Als een kleine tablet kan het Virus uit te roeien

Tablette bei Maser infizierte Menschen
De onderzoekers hebben ontwikkeld, een tablet, het is mogelijk om te genezen al met mazelen-geïnfecteerde mensen. Zelfs als je op deze tablet, de verspreiding van de gevaarlijke Virus kan worden voorkomen in de toekomst, wetenschappers toch blijven mazelen-ImpfungEin nieuwe drug belooft grote vooruitgang in de strijd tegen de mazelen. De tablet zou kunnen genezen van mensen die al besmet zijn met mazelen, en de verspreiding van de gevaarlijke ziekte te voorkomen. Praxisvita.de heeft samengevat voor u alles wat u moet weten over de nieuwe mazelen therapie.

Wetenschappers van het Paul-Ehrlich-Institut (PEI) in Langen en van de Georgia State University in Atlanta hebben de mazelen-therapie is een tablet die kan genezen met mazelen-geïnfecteerde mensen. In dierproeven is gebleken dat de tablet de werkzame stoffen kan het voorkomen dat een dodelijke verloop van de ziekte, alsmede de verspreiding van het mazelen virus in het lichaam effectief.

Nieuwe mazelen therapie voorkomt de verspreiding van mazelen

In de Online editie van het tijdschrift Science Translational Medicine aanbevolen medicijn, moet worden bovendien, volgens de onderzoekers, de verspreiding van het Virus bij mensen die geen mazelen symptomen te voorkomen. Een uitroeiing van de ziekte zou worden door de nieuwe mazelen therapie in de nabije toekomst denkbaar.

Een ander voordeel van de tablet, die nog niet is getest op mensen, volgens de studie, is een kosten-effectieve productie, evenals de orale toediening van het geneesmiddel tijdens de mazelen therapie. In alle euforie over de nieuwe drug, de onderzoekers benadrukten echter dat de nieuwe tablet zal niet in de plaats van de traditionele mazelen vaccinatie. Vaccinatie is nog steeds de veiligste manier om jezelf te beschermen tegen het gevaarlijke Virus.

De mazelen zijn niet uitgeroeid

In Duitsland, de ziekte komt relatief zelden. In 2013 is het Robert-Koch-Instituut, de 1,175 gevallen van mazelen-infectie gerapporteerd. Wereldwijd zijn naar schatting 150.000 mensen sterven er tegen hem een jaar, nog steeds als gevolg van mazelen als een oorzakelijke mazelen therapie heeft ontbroken.

Mazelen-ziekten vaker optreden – deze gruwelijke verslagen kwam in de laatste maanden en jaren, meer en meer vaak. Maar hoe gevaarlijk is de mazelen? Kan ontmoeten de kinderen de ziekte van volwassenen? En waarom zou worden ingeënt?

Meer informatie over mazelen is hier beschikbaar.

Hamburg-harburg, 17

Geef een reactie