Man zwemt 16 uur – Hoe kun je overleven?


Als Konrad heeft het land onder zijn voeten, hij is 16 uur geschwomm Ex-Football Pro Rob Konrad valt buiten de kust van Florida, zijn boot, als hij wil trek een vis op het Dek. 16 uur, hij zwemt voor zijn leven! Deel vijf van de serie.

Het is half een in de middag, als Rob Konrad, met zijn vissersboot op de weg. Hij is net trekt een bijzonder grote vis, zoals een hoge golf raakt hem en hij wordt geworpen in de Atlantische oceaan. Zijn ongedaan te maken: De boot is op de automatische piloot en is sinds lang onbereikbaar zijn, zoals hij naar voren komt uit het water.

Het bevindt zich op 15 kilometer uit de kust van Florida. En zonder een reddingsvest en zonder de mogelijkheid om een noodoproep te maken: ik wist meteen dat mijn situatie is catastrofaal, zegt hij later op een persconferentie.

Snel, besluit hij om te zwemmen naar de kust, hoewel hij het naar schatting om meer dan 10 uur. De angst om ten laatste na twee of drie uur onder koeling en krampen, vergezelde hem. De Atlantische oceaan is op dit moment minstens 20 graden warm, het lichaam afkoelt bij een water temperatuur van onder de 25 graden snel.

Als het lichaam een lange tijd geeft meer warmte af dan het produceert, wat resulteert in een zogenaamde onderkoeling (hypothermie). Eerste van alles, de ademhaling en de hartslag zijn sneller, de Betrokken persoon te schudden. In een later stadium, de ademhaling is vertraagd, de spieren niet meer voelde stijf en met pijn. De bewuste geest is het zwaar bewolkt.

Konrad trekt zijn T-Shirt uit en zwemt. En dat, op zijn beurt, in de borst en op de rug te verliezen zo weinig mogelijk. Na vijf of zes uur, waar hij in gelooft, kan het misschien aan de kust.

Zijn bewustzijn is vervagen meer en meer. Wat hij echter nog steeds waar: de lichten van de kust dichterbij. Uiteindelijk wist hij het en voelt het strand onder zijn voeten: Het Probleem is dat ik niet meer kon uitvoeren. Mijn lichaam schokte ongecontroleerd. Ik kroop op het strand en ik hebben opgewarmd zo lang, totdat ik in staat was om te gaan. Als hij weet te slepen zich naar het volgende huis, heeft hij dreef van de stroom, opnieuw en opnieuw – over 43 kilometer in het water. Het is 4.30 uur in de Ochtend.

Rob Konrad zwom ongelooflijke 16 uur van zijn leven. Hij is uitgedroogd, onderkoeld, en zijn spieren zijn zwaar over-gebruikt. Maar hij leeft nog.

Survival tips op de open zee

Survival experts adviseren om het volgende probleem op, om het water leven.

Geliefde mensen denken

Als de vermoeidheid en koude worden steeds groter en groter, je moet denken van geliefde mensen, om te putten nieuwe kracht.

Rob Konrad heeft dat gedaan: Hij dacht aan zijn twee dochters, de acht en tien jaar oud.

Merkbaar

Het is vooral belangrijk om de aandacht te vestigen op zichzelf, als schepen in zicht. Je hebt geen andere optie, moet je zwaaien met kleding in de lucht.

Zowel een kustwacht helikopter zoek naar Konrad, evenals een vissersboot, reed ongeveer 50 meter afstand van hem, en zij waren niet in staat om de 38-Jaar-oude in het water.

Niet bang voor haaien, toon

Haaien moeten worden in de omgeving, dan moet je laten zien dat in geen geval zijn angst, want de dieren zijn heel voorzichtig. Het is beter om te zwemmen op de top van je en roepen om te vluchten.

Ook Konrad is omringd door een haai, maar zijn angst om niet te laat op en bleef zwemmen. Hij heeft het overleefd.

Geen zee water te drinken

Dus, de mond niet droog is, kunt u gorgelen met water, niet te drinken, maar, bij het verlaten van de nier instorten.

Zwemmen naar de kust

Het Land is in zicht, moet je zeker proberen te zwemmen. Je kunt niets zien, het kan in een typisch land-vogels, die, natuurlijk, veronderstelt enige kennis.

Als de duisternis brak ‘ s nachts in de zee, Konrad naar de sterren, totdat hij in staat was te zien aan de kust lichten.

Kleren niet uit

Niet cool, moet men het dragen, zijn kleding nog steeds, sinds waaronder een warmte vacht. Het water is warm, maar over de 20 graden en het moet worden gedaan in een voorzienbaar stretch, kan men uit de kleren, om de snelheid te verhogen tijdens het Zwemmen.

Zwemmen stijlen alternatieve

De crawl zwemmen stijl, en het is mogelijk op de meeste van de reserves van de macht op te slaan, en de snelste vooruitgang. Niet om te beweren, echter, constant dezelfde spieren, je moet zwemmen voor een verandering in je borst of rug.

Hamburg-harburg, 19. In November

Geef een reactie