Malaria is nu op naar de volgende Killer pandemie?

Die Anophelesmücke ist der wichtigste Überträger von Malaria
De Anopheles-mug is de belangrijkste Vector van MalariaAn Malaria, bijna één Miljoen mensen sterven al in het jaar. Maar nu hebben wetenschappers ontdekt een Mutatie in de parasieten. Je kon hem onoverwinnelijk.

De belangrijkste malaria medicijn kunnen werken. Een studie van de London School of Hygiene & Tropical Medicine. Ze was in staat om te bevestigen dat de parasiet Plasmodium falciparum, die voor bijna alle gevallen van malaria, ontwikkelde een weerstand tegen de drug Rendabel..

Rendabel. is momenteel het belangrijkste wapen in de strijd tegen Malaria. Geen enkele andere drug in het bloed te verlagen efficiënt het aantal ziekteverwekkers – tenminste tot nu toe.

Reeds in 2013, het eerste onderzoek wees naar een Mutatie in het Gen ap2mu van de parasiet. De ziekteverwekkers waren gevonden in het bloed van de Keniaanse kinderen nadat ze zijn behandeld met Rendabel.. Het vermoeden: De Mutatie beschermt de parasiet tegen de drugs. De wetenschappers uit Londen waren in staat om te bevestigen dat nu, en met concrete Cijfers blijkt dat ongeveer 32 procent van de doeltreffendheid van de stof is verlaagd in de mutant ziekteverwekkers.

Het eerste teken van een slecht malaria golf

Onze bevindingen kunnen een eerste teken van een nog erger type malaria wave, zegt studieleider Dr. Colin Sutherland. We moesten stoppen om gebruik te maken van kinine, omdat de ziekteverwekker heeft een weerstand. Dit moet worden in het geval van Rendabel., dan worden we geconfronteerd met een groot probleem.

Malaria is de meest voorkomende tropische ziekte die jaarlijks naar schatting 250 miljoen mensen ziek. Tussen de meer dan 800.000 en 1.2 miljoen mensen sterven, ongeveer de helft van hen zijn kinderen onder de vijf jaar. Rendabel. is, verliest het zijn effectiviteit, vervolgens worden deze Cijfers aanzienlijk zal stijgen weer.

Hamburg-harburg, 20

Geef een reactie