Loperamide – medicatie met deze werkzame stof

Belgische wetenschappers ontdekt wat de werkzame stof loperamide 1969. Op de markt, maar hij kwam pas in 1973. Inmiddels zijn er verschillende fabrikanten zogenaamde generieke geneesmiddelen met werkzame stof loperamide.

Wat de grondslag is van diarree?

Virussen, bacteriën, Stress, onbekend eten, snel, gevoelige darmen kan uit balans raken. Hij reageert met plotselinge diarree. Maar het is niet alleen het verkeerde voeding of Stress kan leiden tot diarree. Ook medicijnen zijn vaak een trigger. Antibiotica worden het meest verdacht door de gebeurtenis trigger.

Um den Flüssigkeitsverlust, der bei Durchfallerkrankungen entsteht, auszugleichen, sollte der Betroffene viel trinken

Het verlies van vloeistof resulteert in diarree te compenseren, moet je drinken van de Aangetaste veel

Van diarree is als het gewicht van de stoel per dag meer dan 200 gram, de verhouding van water in ongeveer 85 procent, per dag meer dan drie uitstoten, en op twee opeenvolgende dagen. Niet elke zachte stoel is hetzelfde als diarree of diarree, bedoelde geval, de ziekte door Artsen.

In het geval van diarree, verlies van vocht balans

Diarree is een verdediging reactie van het lichaam om de ziekteverwekkers van het lichaam. Deze reactie is goed, maar de hoge vocht verlies, die kan optreden bij ernstige diarree, moet worden ontmoedigd. Daarom, in aanvulling op een farmaceutische behandeling, bijvoorbeeld, met de werkzame stof loperamide, als de diarree is dus belangrijk om veel te drinken om het verlies te compenseren.

De meest bekende geneesmiddelen met de werkzame stof loperamide

  • Imodium
  • Imodium akut linguale
  • Lopedium
  • Lopedium T
  • Lopedium akut ISO
  • Loperamide STADA
  • Loperamide-CT-2 mg harde capsules

Geef een reactie