Licht kan echt genezen

Spezielle Therapie-Lampen aktivieren die lichtempfindlichen Hirnregionen
Wanneer het lichaam krijgt te weinig natuurlijk licht, gereflecteerd op het lichaam, maar een speciale therapie lampen kunnen helpen. Immers, wie krijgt veel licht, is meer alert, meer geconcentreerd en kan beter slapen ‘ s nachts als we te weinig licht, heeft een negatieve invloed op onze gezondheid en ons Algemeen welzijn. Maar zelfs als de zon niet schijnt, deze combinatie-therapieën geeft je nieuwe energie en een mooie huid.

Speciale therapie lampen activeren de lichtgevoelige gebieden van de hersenen

Volgens enquêtes, ongeveer een derde van de vrouw (en elke vierde man) lijdt in dit land, de zogenaamde ED-syndroom ‘seasonal affective depressie, roepen de experts. De gevolgen zullen zich moe, slap en neerslachtig. De reden is dat er te weinig natuurlijk licht. Want dat is nodig om het gelukshormoon Serotonine en remmen de productie van het slaaphormoon Melatonine. Wie krijgt tijdens de dag, veel licht, is meer alert evenals geconcentreerd en kan beter kunnen slapen. Voor een goede licht balans dagen is genoeg, zelfs op bewolkte winter, een uur lopen. Speciale therapie lampen kunnen helpen. U activeert de lichtgevoelige gebieden van de hersenen en de invloed van het hormoon. Ook ziekenhuizen en bedrijven vertrouwen steeds meer op de natuurlijke zon licht, geïnspireerd verlichting. En het succes bewees dat ze gelijk: meer ontspannen, geduldig en gelukkiger, meer efficiënte medewerkers. Maar licht kan meer doen. Afhankelijk van de golflengte, de dosis, en de plaats van de straling van de verschillende effecten kunnen worden bereikt.

UV-golven helpen voor de gevoelige huid

Hoe het werkt: ultra-violet licht gedraagt zich als een anti-inflammatoire, bevordert de vorming van Vitamine D, verlicht de jeuk en vermindert de overmatige productie van huidcellen. Afhankelijk van de ziekte, wordt de huid bestraald met UVA, UVB of een combinatie van beide. In het geval van de PUVA-therapie is voorbehandeld met crèmes, baden, of pillen die ervoor zorgen dat de huid meer UV-gevoelig. Als de bestraling tijd en bestraling risico verminderd worden.

Helpt bij eczeem, psoriasis, Vitiligo (witte vlekken ziekte).

Goed om te weten dat Hoge doses Straling en versnellen de veroudering van de huid en verhogen het risico van kanker. Dus, precies volgens het voorschrift van een arts.

Felle lampen in een Goed humeur en tanken

Hoe het werkt: De lichttherapie maakt gebruik van lampen die 200 keer groter dan de gebruikelijke verlichting van de kamer. Een dagelijkse douche van licht van 30 tot 60 minuten helpt de interne klok in de klok: Het lichaam scheidt minder van slapen-het bevorderen van Melatonine, een beetje meer gelukkig-maken van Serotonine. Meer recent, therapeutisch licht kan ook gebruikt worden met een koptelefoon-zoals Hoofdtelefoon over het oor kanaal naar de hersenen.

Helpt bij: Winter Blues, PMS, slaapstoornissen.

Goed om te weten: In de elektrotechniek kunt u lichttherapie apparaten voor rond de 200 Euro. In het geval van een aanvraag in de loop van de ochtend bereikt u de beste resultaten.

Infrarood warmte, koude

Dat is hoe het werkt: een weefsel bestraald Wordt met een speciale rode licht van lampen, verwarmd, en is het beter van bloed voorzien. Voor deze moet je gloeilampen, waarin het aandeel van de warmte straling (ir-A) het aandeel van het zichtbare licht overschrijdt.

Helpt in geval van klachten van de warmte te verlichten, zoals keel-en oorinfecties, spierspanning en reuma. In combinatie met de speciale water-filters, die worden geplaatst in de voorkant van de lamp, wratten met infrarode stralen.

Goed om te weten: Op het moment van de aanvraag, moet u zich houden aan een minimale afstand van 30 cm tot 50 cm. Sluit uw ogen en draag een veiligheidsbril om letsel te voorkomen.

Laser circuit met roodheid

Hoe het werkt: Wanneer de kleurstof of YAG materiaal van de Laser-energie doordringt Rijk van het licht in de laag van de huid, in de bindweefselvezels en bloedvaten. Het bindweefsel vezels worden gestimuleerd om te re-pitch en vervelende schepen vernietigd. Na de lasers, blauwe plekken of zwelling kan optreden.

Helpt: Rosacea, behandelingsprotocol couperose, spataderen.

Goed om te weten: om te voorkomen dat het pigment vlekken, het mag niet bruin zijn, de huid vóór de behandeling. Ook, een paar weken na de lasers, moeten ze worden beschermd tegen UV-licht. De herfst en Winter optimaal zijn. De kosten zijn 80 tot 150 euro per sessie, het Fonds betaalt, echter. Meestal meerdere sessies nodig zijn.

LED Met Blauwe pijn

Hoe het werkt: Blauwe LED verlichting geen warmte het weefsel. Er is ook de productie van stikstofoxide (chemisch: GEEN), het verspreidt zich naar diepere lagen van de huid en voor een sterkere doorstroming van het bloed. Zodat de spieren krijgen meer zuurstof en voedingsstoffen, pijn-veroorzakende stoffen worden sneller afgevoerd. Bovendien zijn er GEEN heeft anti-inflammatoire en cel beschermend.

Helpt met milde tot matige pijn in de rug.

Goed om te weten: het Blauwe LED-licht is onschadelijk. Een huis-apparaat voor ongeveer 280 Euro in de apotheek. Het is bevestigd met twee bandjes en de kleding op het lichaam wordt gedragen.

Zachte laser: Zachter dan naalden

Hoe het werkt: De klassieke acupunctuur punten in de traditionele Chinese geneeskunde (TCM) worden gestimuleerd in plaats van naalden, met het licht van een zachte laser. Dus een genezing of reglementaire stimulus, het immuunsysteem reageert positief. Het metabolisme van de cel is toegenomen, net als het eiwit vorming wordt gestimuleerd, die versnelt de genezing van de wond.

Helpt bij het verlichten van pijn als gevolg van migraine en gezamenlijke problemen, sportblessures, maar ook in het geval van allergieën.

Goed om te weten De zachte Laser acupunctuur is een Alternatief voor kinderen en voor mensen die bang zijn van naalden. Kosten: 30 Euro per sessie, voor het onderzoek van ongeveer 80 tot 120 euro. Geen Geld Prestaties.

Geef een reactie