Levensgevaar door orale seks – dat beschermt!

Forscher warnen vor Oralsex als Überträger von Krebs auslösenden Viren
De onderzoekers waarschuwen orale seks als Drager van kankerverwekkende VirenBei mannen is gestegen, maar de nummer een dodelijke ziekte die wordt overgebracht door orale seks. Echter, er zijn effectieve manieren over hoe je jezelf kunt beschermen.

Het humaan papilloma virus (HPV) kan kanker veroorzaken. Instrumentale u voor baarmoederhalskanker. Echter, omdat het aantal gevallen valt voor meerdere jaren. De reden hiervoor is dat de vaccinatie beschermt. In Duitsland wordt het HPV-vaccin voor meisjes tussen de negen en 14 jaar van het Permanent Comité voor de vaccinatie (STIKO) en up-to-17. Leeftijd van alle verzekeringsmaatschappijen.

Maar nu wetenschappers, het is opvallend dat Vooral in het geval van jongens, het aantal dodelijke mond – vengeance is op de stijging voor de jaren, kanker. Er wordt aangenomen dat orale keelholte kanker in het jaar 2020, de meest voorkomende is het humaan papilloma virus veroorzaakt kanker in de Verenigde Staten, zegt de wetenschapper Dr. Lilian Siu, Oncoloog in het Princess Margaret Cancer Centre in Toronto. U wordt behandeld sinds de leeftijd van 18 jaar aan kanker in de mond en keel, en doet onderzoek naar de dodelijke humaan papilloma virus.

Kanker door middel van orale seks

Bij mannen, de belangrijkste reden voor een besmetting met het virus duidelijk: de orale seks. Deze virussen op te lossen keel elke seconde van kanker in de Mond, en elke vierde Tumor in de mondholte, zegt Professor Dr. Jens P. Klußmann, medisch Directeur van het Universitair ziekenhuis van Gießen. Omdat HPV-infecties met virussen van de hoog-risico type heeft meestal geen symptomen, ze onopgemerkt blijven voor een lange tijd.

De beste manier om de bescherming van de vaccinatie is ook jong. U betaalt ongeveer 480 Euro, als de verzekeringsmaatschappijen accepteren ze, tot nu toe alleen voor meisjes. Ze rechtvaardigen het om kosten die u een paar Getallen en Gebruiken. Maar dat kan snel veranderen. De onderzoeker, Siu is berekend voor canadese jongens die vaccinatie is de moeite waard in twee opzichten: het voorkomt kanker en geld bespaart.

Curry tegen kanker

Maar wie wil zijn gevaccineerd kan beschermen tegen mond-en keelholte kanker: de onderzoekers vonden nu dat kurkuma HPV tot stilstand. De spice is een belangrijk bestanddeel van kerrie gerechten. Bijzonder goed: Het geneesmiddel is eenvoudig toe te passen. Mannen moeten gewoon meer eten vaak een rechtbank, dat dit kruid is verfijnd, en dus het verminderen van uw risico ‘ s van de mond en het ontwikkelen keelholte kanker.

De eerste anticonceptiemiddel voor de vrouw

Prof. Dr. med. Kai J. Bühling, specialist in de gynaecologie en verloskunde in Hamburg, biedt verschillende vormen van anticonceptie.

Hamburg-harburg, 24

Geef een reactie