Levensbedreigende vergiftiging door Ayurvedische behandeling

Ayurveda
Ayurveda – deze behandeling methode, veel combineren een natuurlijke en zachte behandeling – in werkelijkheid, de fondsen zijn echter vaak met zware metalen media in rekening gebracht volgens rapporten, een 55-jarige inwoner van Hamburg leed aan een levensbedreigende vergiftiging met kwik en lood. De oorzaak is een behandeling met Ayurvedische medicijnen.

Volgens een verslag in de spiegel, waarschuwt de geneesheer-directeur van de Nefrologie van de Asklepios ziekenhuis Barmbek in Hamburg voor het nemen van Ayurvedische medicijnen, die u kan levensbedreigend zijn.

Het meest recente geval is, wordt een patiënt beschreven in zijn kliniek: De 55-jarige kwam volgens het rapport is in juli met ernstige neurologische schade in de spoedeisende hulp Afdeling. Zoals later bleek, was de reden voor uw klachten om een vergiftiging met lood en kwik. Ze had zulke hoge hoeveelheden zware metalen in je lichaam, dat je het overleefd hebt de vergiftiging.

Gevaar Voor De Gezondheid Van Ayurveda Behandeling

Echter, als de zware metalen in uw lichaam? De patiënt had een behandeling verblijf in Sri Lanka in April van Ayurvedische medicijnen brengen, speelde het regelmatig sindsdien. Deze drugs werden zeer zwaar verontreinigd met zware metalen – een drug die de informatie volgens de 566.110 Keer de EU maximaal toegestane waarde van kwik.

Vergelijkbare gevallen zijn gemeld in het verleden meerdere malen. Mensen als gevolg van Obesitas, chronische vermoeidheid of onvruchtbaarheid Ayurvedische kuur, van vergiftiging met lood, kwik en Cadmium. In deze alternatieve manier van behandeling belooft een zachte genezen met natuurlijke remedies – het bestaat hoofdzakelijk uit kruiden van de genezing. Echter, veel geneesmiddelen worden traditioneel behandeld in aanvulling met zware metalen om ze effectiever te maken.

Al in 2008 in het tijdschrift JAMA gepubliceerd onderzoek wees uit dat Ayurvedische medicijnen zijn vaak verontreinigd met zware metalen – op het moment, giftige stoffen in vijf van de geteste product. Echter, deze studie behandeld via het web distributed resources.

Hoe kan ik mezelf beschermen?

Wie koopt Ayurvedische middelen moeten vraag de dealer naar de oorsprong van het product. Gerenommeerde leverancier kan aantonen dat het product werd getest voor contaminatie met zware metalen. Beste koper de toegang tot producten die zijn vervaardigd volgens de ISO 9001 Norm omdat ze onderworpen zijn aan een regelmatige controle van de kwaliteit.

Die lijdt na het nemen van Ayurvedische medicijnen of voedingssupplementen met herhaalde symptomen zoals zwakte, verlies van eetlust, Misselijkheid en braken, moet u stoppen met de agent zo snel mogelijk naar een dokter te zien – achter een zware metalen vergiftiging.

Hamburg-harburg, 31. Augustus

Geef een reactie