Leukemie: Westerwelle, de eerste te breken zijn Stilte

Guido Westerwelle
Guido Westerwelle, keert terug naar zijn leukemie-en vaatziekten in het openbare leven zurückIm juni 2014, waren gediagnosticeerd met leukemie. Hij verdween volledig van het Publiek. Nu spreekt hij voor het eerst over zijn ernstige ziekte.

Guido Westerwelle heeft twee levens: Één aan de voorzijde van de 17. Juni 2014 en daarna. Op deze dag kreeg hij zijn diagnose van kanker. Volledig onvoorbereid en zonder therapie hebben getrokken zwaar. De huidige foto ‘ s van de voormalige Minister van buitenlandse zaken. De ernst van de tijd heeft hij verwerkt in een boek. Tussen twee levens. Van de liefde, de dood en het Vertrouwen, zegt het. Geschreven heeft hij het, samen met de voormalige sterren editor-in-chief Dominik Wichmann. 10. November, verschijnt het in de handel.

In de zomer Westerwelle, voor het eerst in het Openbaar opnieuw

Als de krant Bild meldt, de Ex-Minister van buitenlandse zaken Guido Westerwelle (53) ongeveer een jaar na zijn diagnose leukemie is aanzienlijk beter. Volgens het rapport, die hij bezocht op zondag, samen met haar man Michael Mronz, een hippisch evenement in Aken, Duitsland, aan de vooravond hij werd gespot tijdens een Gala van de duitse Bank. De krant had hij liet zich vol vertrouwen over zijn herstel.

Zomer 2014 – leukemie-diagnose in het geval van Guido Westerwelle

De voormalige Vice-Kanselier en de Federale Minister van buitenlandse zaken Guido Westerwelle heeft leukemie – het hoofd van het kantoor van de Westerwelle Foundation aangekondigd op 20. Juni 2014 op de Facebook pagina van de politicus.

Westerwelle is in een stationaire medische behandeling. Doel van zijn volledige herstel van kanker, was de office Manager van de Westerwelle-Stichting, Alexander Vogel uitgelegd. De FDP-politicus Westerwelle was van 2009 tot 2013, Minister van buitenlandse Zaken van de zwart-gele coalitie.

Westerwelle met Günter Jauch

Spreken is moeilijk voor hem, en zijn oogleden zijn zwaar rood. Westerwelle is getrokken van de ziekte, het leven in gevaar brengt. Hoewel hij overleefde het ergste, maar hij kan niet verbergen dat de strijd met de kosten van het leven is nog steeds veel macht. Chemotherapie, de ondraaglijke Wachten op een geschikte beenmergdonor, de transplantatie – een constante op en neer van hoop en wanhoop! Niettemin, hij gaf nooit op. Me zoveel moed heeft gegund door de andere Patiënten, familie, vreemden op straat. De energie voor het leven, zegt hij in het TV-Interview met Günther Jauch (59). Toch is hij van mening dat hij het niet zou hebben overleefd zonder een bepaalde Persoon. Er was een Moment waar ik dacht dat ik zou sterven, van nu en echt. En als er dan iemand is om ze te vangen …, zegt hij. Zonder mijn man Michael Mronz, denk ik, ik zou het niet Vol. Voor hem en uw toekomst samen wil hij nu weer helemaal gezond. Want ik wil niet alleen overleven, maar leven!

Wat gebeurt er in het geval van een leukemie?

In het geval van een leukemie, het bloed, de bloedvormende systeem van het lichaam niet goed functioneert. De ziekte begint in het beenmerg, dat vult de holtes van de beenderen. Er rode en witte bloedcellen pre-Volwassen lichaamscellen uit zogenaamde stamcellen. In het geval van een leukemie, dit proces fout gaat, en het zal de ontwikkeling ook veel wit en te weinig rode bloedcellen. Het Teveel aan witte bloedcellen verstoort de vorming van bloed en leidt tot bloedarmoede, gevoeligheid voor infecties en verhoogde bloedingsneiging.

Dus het beenmerg transplantatie werkt

In de herfst van 2014, Guido Westerwelle, had een beenmerg transplantatie. In deze methode van therapie, de complete bloed is ingeruild voor het onderwijs. De Betrokken zal voor de eerste keer wordt chemotherapie met het doel om te vernietigen het beenmerg volledig. Vervolgens bloed stam opeengepakte cellen van een donor transplantatie om zich te vestigen in grotten in het beenmerg en in het geval van een succesvolle behandeling met de vorming van nieuwe, gezonde bloed te starten.

Leukemie – indien van toepassing te worden Betrokken, als genezen?

Dat Guido Westerwelle, keert terug naar zijn leukemie-en vaatziekten in het openbare leven, betekent dat niet dat hij volledig genezen is, omdat er is het risico van een terugval. Leukemie patiënten worden alleen beschouwd na vijf jaar zonder terugval als genezen.

Hamburg-harburg, 6. In November

Geef een reactie