Lemmy Kilmister: prostaat kanker als oorzaak van de dood

Lemmy Kilmister Prostatakrebs
Vier dagen na zijn 70. Verjaardag van Motorhead oprichter Lemmy Kilmister van ProstatakrebsLemmy Kilmister, de zanger van de Metalen is overleden in de Band Motörhead, is overleden op maandag van tumoren in het hoofd en de nek – slechts voor een korte tijd nadat hij geleerd van deze, en vier dagen na zijn 70. Verjaardag. Echter, als je kunt sterven zo snel van kanker?

Update: De Celebrity-pagina van TMZ heeft nu de verklaring van overlijden van de zanger. Dienovereenkomstig, Lemmy Kilmister overleden aan prostaatkanker. Andere ziekten die worden geassocieerd met de dood en sterven, hart-ritme stoornissen en hart-en zwakte.

Prostaatkanker – waarom vroegtijdige opsporing is dus belangrijk

De meeste mensen denken aan een zeer onaangename symptomen, als je hoort het woord prostaat: problemen met urineren, druk op de blaas, ‘ s nachts uitstapjes naar de wc. Dit zijn de typische symptomen van goedaardige vergroting van de prostaat. Het kan door middel van een tactiele onderzoek te bevestigen en gemakkelijk te behandelen met medicatie. Kwaadaardige gezwellen moet echter niet van invloed op de functie van de plasbuis. Daarom is de kanker vaak onopgemerkt blijft voor een lange tijd. Met tragische gevolgen: Meer dan 12 000 mensen sterven er in Duitsland elk jaar.

Prostaatkanker vroegtijdig opsporen: regelmatige Bemonstering kan

Vroeg ontdekt genoeg, prostaat kanker is een te genezen ziekte. Artsen adviseren de mannen boven de leeftijd van 45 jaar, dus niet om het hebben van een kastanje-en kleinbedrijf klier onder de blaas eenmaal per jaar door een uroloog. Op Palpatie via het rectum, de arts kan zien, veel van het weefsel verandert. Maar omdat pre-kanker is nog niet merkbaar is, is het vaak aan te raden, daarnaast is er een zogenaamde PSA-Test. Het bedrag van een speciaal eiwit in het bloed wordt gemeten. Kanker ontwikkelt zich in de prostaat al het PSA verhoogd meestal.

De bloedtest is echt nuttig?

Door het Gebruik van de test was de minst bijzonder controversieel. Omdat, ten eerste, de wettelijke ziektekostenverzekering niet betalen, in tegenstelling tot de probe – onderzoek-zo ver weg (ongeveer 30 tot 50 Euro). Ten tweede, het kan resulteren in een fout-positieve bevinding. Dit betekent dat de waarde zeer hoog is, zonder dat de kanker. Bijvoorbeeld een ontsteking van de prostaat of de Sport op de vorige dag van de test kunt u de waarde in de hoogte.

In weerwil van de kritiek van de PSA-Test is dus veruit de veiligste methode voor de bepaling van het individuele risico, in de veronderstelling dat de waarde die gemeten is meerdere keren: hij eenmaal zeer hoog, en zijn vooral externe factoren de schuld. Hij blijft echter onveranderd op een hoog niveau, dit kan duiden op een grotere kans op het ontwikkelen van prostaatkanker. Een zweedse lange termijn blijkt nu, dat in het geval van een (permanente) van de PSA-waarde van meer dan 1,6 nanogram per Milliliter, wordt het risico van kanker is tien keer zo groot als normaal.

Een PSA-Test is de moeite waard, vooral voor mannen tussen de 45 en 65 jaar, waarin er sprake is van ofwel prostaat gevallen van kanker in de familie, of waar klachten zijn gemaakt die niet alleen te verklaren uit een toename in het hoofd-klier. Gemeten op de Getroffen ten minste twee keer in een rij, een zeer hoge waarde, deskundigen adviseren om door middel van een biopsie van het weefsel monsters. Ook afwijkingen op Palpatie worden verduidelijkt. De stof collectie is betaald door de fondsen.

Prostaatkanker: observatie of straling

Gevonden in het verwijderde weefsel, cellen van kanker, zijn er verschillende methoden om dat te doen: kanker stoffen, meestal alleen door middel van regelmatige follow-UPS in hun ontwikkeling waargenomen. Sommige gezwellen groeien heel langzaam en geen problemen veroorzaken. Beste geval u terug naar het formulier opnieuw. Iets grotere veranderingen kunnen worden bestraald tegen of met hormonale therapie behandeld.

Prostaatkanker: De moderne manier van werken

Als de kanker al in een vergevorderd stadium zijn, kunnen worden verwijderd van de maligne weefsel onder Algemene verdoving. Wanneer dergelijke interventies worden soms gebruikt zenuwen werden gewond. Dit kan leiden tot impotentie. Aangezien echter vaak endoscopisch, met behulp van kleine camera ‘ s, een operatie, daalde het risico. De fondsen accepteren, in veel gevallen, de kosten.

De dood van Lemmy Kilmister

Onze machtige, adellijke vriend Lemmy is overleden na een kort gevecht met een zeer agressieve kanker, schrijft de Band op maandag avond Amerikaanse tijd, op uw Facebook pagina. Twee dagen eerder, op 26. December, moest leren Kilmister van zijn ziekte.

Das Statement der Bandmitglieder von Lemmy Kilmister auf Facebook

De Verklaring van de leden van de band, Lemmy Kilmister op Facebook

In het engelse Stoke-on-Tent Lemmy Kilmister werd geboren op kerstavond 1945. Met meer dan 30 jaar, richtte hij in 1975 de Band Motörhead, met wie hij vierde dit jaar zijn 40-jarig bestaan van de band. In de laatste paar jaar, de Band moest annuleren wegens de slechte gezondheid van de zanger opnieuw en opnieuw optredens. Al in 2000 werd ik gediagnosticeerd met Kilmister Diabetes-type-2. In 2013 kreeg hij vanwege aanhoudende hart problemen, een Defibrillator is gebruikt. Dit leidt tot ventriculaire fibrillatie of flutter, een elektrische puls, normaliseert de hartspier activiteit.

Snelle dood na de diagnose van kanker

Kilmister nam in zijn leven, vaak aan drugs, dronk grote hoeveelheden alcohol en gerookte zwaar – alle risicofactoren voor kanker. In het algemeen gesproken, is het onwaarschijnlijk dat een Patiënt overlijdt een paar dagen na een diagnose van kanker. Maar toch, het komt altijd terug. De beroemde danseres en choreografe Pina Bausch overleed vijf dagen na haar longkanker diagnose op 30. Juni 2009.

In het Algemeen zijn er met kanker-gerelateerde bloedingen, ontstekingen, of longembolie, het resultaat in een dergelijk geval, de dood. In het geval van een niet-gedetecteerde leukemie, de sluiter kan worden van een zogenaamde blast crisis. Kanker van de gal-blaas, alvleesklier-of prostaatkanker, zoals in het geval van Lemmy Kilmister zijn soms laat ontdekt, en kan leiden tot een plotselinge dood.

Hamburg-harburg, 20. Januari

Geef een reactie