Lassa in Duitsland – hoe gevaarlijk het Virus is?

In de Keulse Universiteit ziekenhuis, die een Patiënt op de tropische Lassa stierf aan koorts. Hoe doet het Virus en het risico van besmetting?

Lassa-koorts: infectie, de symptomen, de behandeling, de meest belangrijke vragen in het Overzicht!

Update 17.03.2016:

Een werknemer van een uitvaart bedrijf in Keulen overleden patiënt, omdat hij contact had met het lijk. Het Universitair ziekenhuis van Frankfurt, op de isolatie afdeling, de Patiënt is momenteel gerapporteerd. Zijn familieleden waren in het ziekenhuis op de show, maar tot nu toe geen symptomen van de ziekte. +++

De 46-jarige AMERIKAANSE burger had gewerkt volgens de Keulse Universiteit ziekenhuis als verpleegkundige in Togo, en werd op 25. Februari met de diagnose van Malaria in Keulen, Duitsland, te worden opgenomen in het ziekenhuis, waar hij overleed de volgende dag. De oorzaak van de dood was in eerste instantie verdacht bloedvergiftiging. Een onderzoek van de Bernhard-Nocht-Instituut voor tropische geneeskunde in Hamburg-harburg na de dood van de patiënt bleek dat hij was overleden aan de zogenaamde Lassa-koorts. De diagnose kwam voor de artsen, verrassend, omdat Togo eerder niet beschouwd als een risico voor het Lassa-Virus. Het risico dat de Patiënt andere mensen zou hebben besmet, deskundigen zijn van mening dat voor een extreem laag. De Amerikaanse werd de zesde Lassa Patiënt die werd behandeld in Duitsland.

Lassa-Virus

De Lassa Virus is een in landelijke regio ‘ s van West-Afrika het hele jaar voor de verspreiding van ziekten – een zaak in Keulen Universitair ziekenhuis onlangs in Duitsland voor opwinding

Als het Lassa Virus?

Risicogebieden voor Lassa koorts, vooral landelijke regio ‘ s in West-Afrika. Vectoren zijn de zogenaamde Natal-een groot deel van de muizen, de renale voedsel besmet spenen. Over het voedsel, het Virus weten te doen in het menselijk lichaam. Van persoon tot persoon, het kan worden via contact met bloed, urine of braaksel van de Zieke verzonden, daarnaast, tijdens de geslachtsgemeenschap of door droplet-infectie. Voor de uitbraak van de ziekte in het bloed van de Besmette is besmettelijk.

Wat is de Lassa symptomen?

Eerste van alles, Lassa-koorts op, met griepachtige symptomen, zoals hoge koorts, hoofdpijn, nek-en spierpijn en long-ontsteking. In sommige gevallen van Hepatitis. Later, een vlekkerige huiduitslag meestal optreden, diarree, braken, en verhoogde bloedingsneiging. In het geval van patiënten die werden behandeld de sterfte is 10 tot 20 procent.

Hoe is het omgaan met de Lassa Virus?

De Lassa behandeling bestaat voornamelijk uit het behandelen van de symptomen. De antivirale drug Ribavirine is aangetoond in studies om effectief te zijn, maar alleen als het is genomen in de eerste dagen na de uitbraak van de ziekte. De Keulse Patiënt niet had ontvangen deze Antivirale. De agent is ook om te voorkomen dat mensen toegediend aan Geïnfecteerde contact. Om te voorkomen dat de besmetting van andere mensen, patiënten zijn geïsoleerd daarnaast contact met personen die nauw waargenomen en de behandelend artsen het dragen van beschermende kleding.

Hoe hoog is het risico van een Lassa-verspreiding in Duitsland?

Een spreiding van Lassa Virus in Duitsland door de meest recente Infectie te houden met experts voor bijna onmogelijk. De man had een contact in Duitsland uitsluitend met medisch personeel – alle contact met mensen die op dit moment thuis blijven en onder medisch toezicht.

Hamburg-harburg, 11. Maart

Geef een reactie