Lange-termijn relatie: Dus de ouders hebben de beste Seks

Ein Paar liegt auf einem Teppich
De verzorging van een kind kan heel vermoeiend zijn – moeten delen met de ouders de taken, heeft een positieve impact op de relatie en het seksleven, onthult een nieuwe StudieOb ouders zorgen samen voor de kinderen of het kind-zorg is grotendeels overgenomen door een ouder, relatie en seks die het leven van het paar hebben een sterke invloed op ONS huidige studie. Inclusief een langdurige relatie kunnen lijden.

Hoe is de verdeling van het ouderschap op de relatie van de ouders? En een langdurige relatie heeft invloed op de seks? Om deze vragen te beantwoorden, onderzocht door wetenschappers van de Georgia State University gegevens van 487 heteroseksuele stelletjes met gemeenschappelijke biologische kinderen. De gegevens werden verzameld in 2006 in het kader van de Burgerlijke staat en de Relatie Survey (MARS).

Verdeling van de kinderopvang van invloed op het seksuele leven

Ten eerste, de onderzoekers de paren ingedeeld in drie groepen: paren in groep één, de moeder nam het grootste deel (ten minste 60 procent) van de kinderopvang, in groep twee van de vaderen, voor het grootste deel verantwoordelijk waren, en in groep drie, de ouders verdeeld de delen van de zorg van de nakomelingen onderling in gelijke Delen.

Toen de onderzoekers geanalyseerd informatie van de koppels over hun tevredenheid over hun relatie en hun seksleven, evenals de frequentie waarmee ze Seks had. Het was ook opgenomen hoeveel proefpersonen hebben een langdurige relatie.

Het resultaat: De algemene tevredenheid met de relatie en het seksleven was het grootst wanneer de ouders de kinderopvang onderling verdeeld. De minste tevredenheid is wanneer de moeder nam de meerderheid van de taken.

Vaderlijke kinderopvang niet schadelijk is voor de relatie

De vader nam het over, echter de meerderheid van de ouderlijke taken, had geen negatieve invloed op de kwaliteit van de relatie – in deze gezinnen had net zo vaak Seks als ouders met gedeelde taken. Vrouwen in dergelijke relaties zijn zelfs meer tevreden met uw seksleven dan alle andere vrouwen in de studie. Voor uw Partner is dit niet het geval was, maar: mannen die de zorg voor hun kinderen overnames, vooral, waren het minst tevreden met hun seksleven.

Jaar relatie: Minder invloed dan de verzorging van een kind

Studie Directeur Daniel L. Carlson: ‘Een van de belangrijkste bevindingen is dat de enige afdeling van de kinderopvang, die lijkt echt problematisch voor de relatie en het seksleven van een koppel dat, wanneer de moeder neemt de meeste van de taken. Hoe lang een Koppel samen, volgens de studie, ook minder met het sex leven, zoals de vraag wie de zorg. De resultaten van de studie zullen worden gepresenteerd op het jaarlijkse Congres van de Amerikaanse Sociologische Vereniging.

Hamburg-harburg, 24. Augustus

Geef een reactie