Langdurige bescherming tegen Ebola: onderzoekers zijn het ontwikkelen van een revolutionaire vaccin neusspray

Das Ebola-Nasen-Impf-Spray
De nieuw ontwikkelde vaccin-een neusspray kan het voorkomen van een verdere verspreiding van het Ebola-Virus. In feite, het is 100 procent, als het wordt ingeademd. De Ebola-epidemie in West-Afrika verspreidt zich verder en verder uit tot dusver zonder de geneeskunde een effectief rechtsmiddel. Dat moet nu veranderen. Onderzoekers hebben een veelbelovende vaccin dat kan mark een doorbraak in de beheersing van Ebola. De praktijk Vita heeft voor u de feiten.

In een recent gepubliceerde studie van de Universiteit van Texas in Austin gepresenteerd medische bevindingen van een pre-klinische Twee-fase van het onderzoek, de eerste van een nieuwe Vaccinatie tegen Ebola getest.

Een Ebola-vaccin door de neus

In deze methode, het Ebola is niet toegediend Antigeen, zoals het geval is voor het einde van januari 2015 aangekondigd het vaccin via een injectie-naald, maar door middel van een neusspray. Op deze manier kan worden bereikt volgens de onderzoekers met een eenmalige behandeling, langdurige bescherming tegen Ebola.

Ebola-vaccin bevat een minimum van 150 dagen

Tijdens de eerste onderzoeksfase, de proefdieren kregen een lage vaccin de neusspray in de luchtwegen toegediend. Na 62 dagen, ze waren besmet met het Ebola (Zaïre stam). In de dagen na een inenting tegen de dodelijke Virus blijkt ongeveer twee derde (67 procent) van de behandelde dieren.

In het tweede gedeelte van de test, de onderzoekers gebruikten een licht gewijzigde vaccin werd ook gegeven via de neusspray in de luchtwegen van de dieren. Deze keer, ze besmet zijn de dieren, 150 dagen na vaccinatie met het Ebola – alle dieren overleefden de besmetting. Het Inoculant niet te werken.

Nieuwe kans voor het terugdringen van de Ebola-epidemie

De studie had aangetoond van tevoren dat het vaccin ontwikkeld heeft geen effect wanneer het wordt intraveneus toegediend met een spuitje. In het geval van een injectie bewijs van gevormd, niet de Ebola-antilichaam – immunisatie niet bewaarheid.

De onderzoekers verwijzen niet naar de degene die je ontwikkeld voor Vaccinatie alleen als een technisch vernieuwend, maar ook als een goede mogelijkheid om de Ebola-epidemie in West-Afrika. Andere vaccins geïntroduceerd, zou niet hebben vergelijkbare bescherming op lange termijn (ten minste 150 dagen) tegen Ebola – zelfs na een enkele behandeling.

Daarnaast is de vaccinatie gebieden door middel van een neusspray voor gebruik in veeleisende toepassingen, zoals in West-Afrika – is in het bijzonder geschikt. Zoals in het geval van een grootschalige vaccinatiecampagne op het gebruik van spuiten kan worden geëlimineerd, dit zou het verhogen van de Impfbereitschaft van de getroffen bevolking, verlagen de kosten en verhogen van de veiligheid (bijvoorbeeld, de bescherming van een tweede infectie).

Hamburg-harburg, 5. November 2014

Geef een reactie