Laat mijn gedachten spieren om te groeien?

Ein Mann liegt im Krankenhaus
Amerikaanse onderzoekers hebben onderzocht of het zal worden met de kracht van de gedachte spieren kannMit de pure kracht van mijn gedachten is sterker en sneller – het klinkt ongelooflijk. Maar AMERIKAANSE onderzoekers zijn nu gekomen tot de verborgen Kracht van onze hersenen op de baan. De praktijk Vita laat zien hoe mentale training van de spieren werkt.

Een deel van het lichaam niet wordt bewogen lange perioden van tijd, de terugkeer van de spieren. Patiënten nemen na een operatie of door een ernstige ziekte, een lange bedrust, verliest vaak in spiermassa.

Deze spier te beperken degeneratie, of om te voorkomen dat ze helemaal, volgens onderzoekers van de Ohio University onderzoekt nu een methode waarbij de kracht van de gedachten. Haar aanpak: om de spieren te trainen, zonder de noodzaak van het getroffen deel van het lichaam te bewegen.

Spier degeneratie voorkomen

Voor de studie werden de proefpersonen verdeeld in twee groepen. Haar polsen werden geplaatst voor vier weken stil. Terwijl groep 1 had de tijd, werden de deelnemers in de studie groep 2 aangemoedigd om vijf trainingen tijdens de week te presenteren, als je gespannen de spieren van de pols.

Na vier weken in groep 1 toonde een – voor de periode van immobilisatie is heel normaal – terug naar het onderwijs van het spierweefsel. De groep, echter, had getraind haar verdoofd pols regelmatig geestelijke, hadden een significant lagere spierafbraak.

In het verleden studies hebben reeds aangetoond dat u kunt activeren door de Verbeelding, een aantal van de gebieden van de hersenschors die betrokken zijn bij de controle van bewegingen. De AMERIKAANSE onderzoekers vermoeden dat de operaties in deze hersenen bijdragen gebieden om de spierkracht in het geval van het uitblijven van actie neemt af. Haar conclusie: het stimuleert de overeenkomstige gebieden van de cerebrale cortex bewuste geest, kan worden verlaagd om deze Degeneratie. Volgens de leider van het onderzoek deze bevindingen kan een revolutie in de behandeling van spierzwakte op latere leeftijd.

Spieren versterken van de geest

Eerdere studies tonen zelfs aan dat kan worden versterkt door mentale Training, zijn spierkracht. In 2004 ONS onderzoek getrainde proefpersonen over twaalf weken, vijf dagen per week gedurende 15 minuten in de lengte van de spieren in de kleine Vinger-of elleboog geestelijke. Voor en na de test fase, de spierkracht van de deelnemers werd gemeten in het corresponderende deel van het lichaam. Het resultaat: De vinger training groep steeg hun spierkracht met 35 procent, de elleboog groep van 13,5 procent.

In 2013, de onderzoekers voerden een soortgelijk Experiment. Voor zes weken, getrainde vrijwilligers, die elk 15 minuten, vijf dagen per week geestelijke. Ze stelden zich om druk op de onderarm met alle kracht naar boven tegen een zwaar voorwerp. Na de voltooiing van de test-fase, de deelnemers aan de studie hadden een gemiddelde van 10,8 procent in spierkracht.

Dit resultaat spreekt volgens de wetenschappers, u kunt verhogen van spierkracht zonder fysieke Training. Zij schrijven dit toe aan de hersen-spier communicatie, die wordt versterkt door mentale Stimulatie van bepaalde gebieden van je hersenen.

Hamburg-harburg, 28. November 2014

Geef een reactie