Laat de jongens tegen de HPV-Vaccinatie?

Junge wird geimpft
De vaccinatie tegen het humaan papilloma virus (HPV) lijkt ook jong om lohnenBei meisjes de vaccinatie is sterk aanbevolen, maar in het geval van jongens? Recente studies tonen:

In Duitsland wordt het HPV-vaccin voor meisjes tussen de negen en 14 jaar van het Permanent Comité voor de vaccinatie (STIKO) en up-to-17. Leeftijd van alle verzekeringsmaatschappijen.

Bescherming tegen andere vormen van kanker

Het doel: om u te beschermen baarmoederhalskanker. De vaccinatie vermindert het risico voor de andere types van kanker, zoals, bijvoorbeeld, anus of keel kanker – voor beide geslachten. Een studie werd onlangs gepubliceerd in het tijdschrift Kanker, toont duidelijk aan dat het vaccin voor jongens zinvol is.

Grotere Aantallen van kanker in de mond en keel

Studie van de leider, Dr. Lilian Siu, Oncoloog in het Princess Margaret Cancer Centre in Toronto, behandeld sinds de leeftijd van 18 jaar aan kanker in de mond en keel. De toename van het aantal vervelend voor haar. Er wordt aangenomen dat orale keelholte kanker in het jaar 2020, de meest voorkomende is het humaan papilloma virus veroorzaakt kanker, zei Siu. We hopen dat de resultaten van onze studie de aandacht te vestigen op dit Probleem op te drukken.

De onderzoekers berekend in een model, wat voor effect zou het hebben als 190.000 canadese jongens zou worden ingeënt op de leeftijd van 12 tegen vier grote virus-strengen (6, 11, 16 en 18). Ze hield rekening met factoren zoals de kosten en de effectiviteit van de vaccinatie, de kosten van een behandeling van kanker, evenals de invloed van een ziekte op de kwaliteit van leven van de jongeren.

Ze zijn ontworpen in twee verschillende modellen. Op het eerste ze ervan uit dat een vaccin beschermt 99 procent, en meer dan twee derde van de jongens beslissen. In dit geval is dat het vaccin per Persoon zou redden 145 canadese dollar (109 euro) en de levensverwachting en de kwaliteit van het minimaal verhogen. In totaal waren er 28 miljoen canadese dollar (21 miljoen euro). In het tweede model ze zijn afkomstig uit een veel armere Vaccinatie en een lagere bereidheid van 50 procent elk. Zelfs dan is de levensverwachting en de kwaliteit zal worden verhoogd en het zou een Besparing van 8 miljoen canadese dollar (6 miljoen euro).

Ondanks deze resultaten, de Siu niet willen staan nog steeds voor een landelijke HPV-vaccinatie voor jongens. Eerder, ze willen onderzoeken deze zaak in meer detail.

Ook de duitse STIKO verwijst naar de datum op een onduidelijke gegevens situatie, en niet voor of tegen HPV-vaccinatie in jongens.

Hamburg-harburg, 13

Geef een reactie