Kunt u vergif van een hersentumor?

Flaschen Krebszellen
Een recente studie toont aan dat het een team van onderzoekers van de Universiteit van Harvard in staat is om kankercellen bestrijden met succes, zonder bijwerkingen trigger. Het is de Heilige Graal van de moderne medische onderzoek: De all-round kanker medicijn zonder bijwerkingen. Amerikaanse artsen lijken nu een belangrijke stap dichterbij. En voor dat ze het gebruik van de toxische kant van ons lichaam. De praktijk Vita heeft voor u de feiten.

Een recente studie toont aan dat het een team van onderzoekers van de Universiteit van Harvard in staat is om kankercellen bestrijden met succes, zonder bijwerkingen trigger. Voor deze, ze veranderen de genetische informatie van het lichaamseigen stamcellen, zodat ze produceren het tegenovergestelde van hun eigenlijke rol in het lichaam – toxines die gif van de tumor letterlijk.

Doorbraak te genezen van kanker?

De onderzoekers spreken in de methode die getest is in het bijzonder voor de bestrijding van hersentumoren, maar ook in andere kanker locaties, moet een effect van een doorbraak in de strijd tegen kanker.

Meer artsen hebben de Know-how om de master manipuleren van cellen, zodat ze uitscheiden van toxische stoffen. Nu de wetenschappers, maar na jaren van onderzoek, deze giftige stoffen zodat u alleen vernietigen cellen die besmet zijn door kanker.

Hamburg-harburg, 28. Oktober 2014

Geef een reactie