Kunt u een van de kinderen last van Astma?

Mandeloperation lindert Asthma-Beschwerden
De onderzoekers waren in staat om aan te tonen met hun studie, voor het eerst, en vooral kinderen, die lijden aan obstructief slaap apneu te Astma. Astma is een van de meest voorkomende aandoeningen van de luchtwegen bij kinderen. Artsen vermoeden, kan de ziekte in verband met het zogenaamde slaap-apnoe – de nachtelijke ademhalingsstilstand. Onderzoekers hebben een methode die de gevaarlijke symptomen van astma verlicht. De praktijk Vita heeft voor u de feiten.

Voor de recent gepubliceerde studie van de Universiteit van Chicago artsen onderzocht de gegevens van meer dan 13.500 met kinderen met Astma, de kramen voor de behandeling van nachtelijke arrestatie van de Luchtwegen (obstructieve slaap apneu) chirurgie ondergingen, in het geval van de amandelen en adenoïden werden verwijderd.

Uit het onderzoek blijkt dat er sprake is van klachten bij deze kinderen na de operatie tot een aanzienlijke verlichting van Astma. Een jaar na de amandelen en adenoïden had verwijderd, was verbeterd in de jonge patiënten in de acute symptomen van Astma (ernst) in een gemiddelde van 30 procent in totaal van het aantal astma-aanvallen daalde van een gemiddelde van 38 procent.

Obstructief Slaap Apneu

Onder een obstructief slaap apneu ongeveer drie procent van alle kinderen last van. De trigger voor deze ziekte – wanneer het gaat om de kraampjes in de nacht, geen Ademhaling – zwelling (vernauwing) van de bovenste luchtwegen, bijvoorbeeld veroorzaakt door een ontsteking van de amandelen of adenoïden. Per avond staat vanwege de geïndexeerd in Respiratoir falen in de getroffen kinderen door de honderden onderbrekingen van de slaap. De chirurgische verwijdering van de amandelen en adenoïden wordt beschouwd onder artsen als de kwaliteit van de zorg.

Een nieuwe aanpak voor de behandeling van Astma bij kinderen

Daarnaast chirurgische ingrepen hebben een verlaagde de gevallen waarin het ging om ernstige complicaties Astma. De ziekenhuisopnames van kinderen met Astma daalde met 36 procent – vooral de acute complicaties, met de toevoeging van een quick-fix uber daalde met 26 procent.

Het huidige onderzoek was er niet, volgens de betrokken onderzoekers, alleen voor de eerste keer is een chirurgische behandeling optie voor de verlichting van de symptomen van Astma, maar ook benadrukken dat kinderen die lijden aan obstructief slaap apneu, meer frequente symptomen van Astma te ontwikkelen. De studie kan dan ook bijdragen tot de verwijdering van de amandelen en adenoïden in de toekomst, is gebruikt voor het verlichten van de ernst van de Astma-en vaatziekten.

Hamburg-harburg, 7. November 2014

Geef een reactie