Kunt Parkeren vrouwen voor haar dagen beter?

zwei Frauen im Auto
Ruimtelijke oriëntatie is hetzelfde voor vrouwen tijdens de premenstruele Fase van de cyclus gemakkelijker.Een onderzoek in Canada heeft aangetoond dat vrouwen kunnen denken in de premenstruele Fase van je cyclus beter ruimtelijk.

Zelfs als de mensen het tegenovergestelde zeggen – vrouwen hebben een slechtere oriëntatie en ruimtelijke verbeelding dan mannen. Echter, hun ruimtelijke beleving lijkt te variëren in sterkte in de loop van de cyclus. Verantwoordelijk voor het vrouwelijk geslacht hormonen progesteron en Oestrogeen. Als de hormoonspiegel schommelt in de loop van de vrouwelijke cyclus, is blijkbaar ook van de manier waarop vrouwen het oplossen van de problemen van de respectieve menstruele Fase-afhankelijk. De onderzoekers beweren dat Dema Hussain van de Concordia Universiteit in Montreal, Canada.

We weten dat vrouwen hebben gegeven aan de Artsen te vaak dat uw geheugen werkt, afhankelijk van de fase van de cyclus is beter, zelfs tijdens of na een zwangerschap of de Menopauze. Dit heeft ertoe geleid dat het onderzoek naar de vraag of Oestrogeen en progesteron een invloed kunnen hebben op het geheugen en het vermogen om problemen op te lossen van vrouwen, legt Professor psychologie en studie Co-auteur Wayne Rem.

Tijdens de ovulatie verbaal geheugen beter werkt

Voor hun studie, de onderzoekers testten 45 vrouwen een regelmatige menstruatiecyclus (ongeveer 28 dagen). De vrouwen moeten het oplossen van twee verschillende Testen. De eerste omvatte een geheugen test waarbij de proefpersoon dient een lijst van woorden te onthouden. De tweede is een virtuele navigatie taak in een video game is een weg uit een doolhof moesten worden gevonden. Na de Test werden de deelnemers gevraagd hoe zij het waren in de oplossing van de taken van de procedure. De resultaten waren duidelijk: De vrouwen die tijdens het onderzoek van uw ovulatie, toonde betere resultaten in het verbale geheugen test. Vrouwen, die in de premenstruele Fase van hun cyclus, in staat waren om op te lossen de navigatie taak voor ruimtelijk Denken beter. Ons onderzoek heeft aangetoond dat Oestrogeen en progesteron aantasting van het geheugen, maar in plaats daarvan de hersenen, het geheugen of een strategie te verkiezen boven de andere, aldus Rem.

Wetenschappelijk onderzoek moet rekening houden met vrouwelijke kenmerken op het meer

De resultaten van het onderzoek geven niet alleen veel informatie over een verscheidenheid van de oplossing van de strategieën die worden gebruikt door vrouwen tijdens hun cyclus, maar laten ook een Algemene zwakte van het wetenschappelijk onderzoek: van Oudsher, onderzoekers en wetenschappers voeren hun studies bij mannelijke deelnemers en mannelijke ratten op de ontwikkeling van geneesmiddelen en behandelingen voor de Algemene bevolking, aldus Dema Hussain. In feite, vrouwen hebben hierop gereageerd door hun hormonale schommelingen volledig verschillende test procedure dan mannen.

Ik hoop dat deze studie benadrukt ook dat meer onderzoek is nodig om ons een dieper begrip van de vrouwelijke hersenen. Toekomstige studies moeten worden ontworpen om te begrijpen van de effecten van het vrouwelijk geslacht hormonen op cognitie en geheugen, hoe beter.

Hamburg-harburg, 30. September

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie