Kunstmatige inseminatie – genetische test voorspelt succes

Paar betrachtet Schwangerschaftstest
Europese onderzoekers hebben een genetische test ontwikkeld die niet te voorspellen het succes van een kunstmatige inseminatie als de kunstmatige inseminatie leidt weer tot een succes, kan zeggen dat er een nieuwe genetische test om te voorspellen of meer Pogingen zijn de moeite waard. Dit was het gevolg van een recente studie van de Britse en nederlandse onderzoekers.

Veel paren willen kinderen hun hoop in de zogenaamde In-vitro fertilisatie. De term komt uit het latijn en betekent ‘bevruchting in glas’. In het proces, de vrouwelijke eieren worden gecombineerd met het sperma van de man in een glazen kom. De eieren zijn bevrucht en zich verder ontwikkelen, worden vervolgens gebruikt, één tot drie embryo ‘ s in de baarmoeder.

Een garantie voor succes, het is er niet. Veel koppels gaan de dure procedure opnieuw en opnieuw en raken meer en meer gefrustreerd elke Keer. Hoewel gezond Ebryonen worden gebruikt, niet om het te maken, in het slijmvlies van de baarmoeder is om het implantaat – waarom dit zo is, blijft een mysterie. De vraag welke test moet worden van de laatste, is het voor de betreffende paren vaak schrijnend.

Test voorspelt mislukkingen

Wetenschappers van de Universiteit van Southampton (UK) en de Universiteit van Utrecht in Nederland hebben inmiddels een inzicht die kunnen helpen deze paren: Een specifieke combinatie van genen in het baarmoederslijmvlies is een indicator dat de implantatie van een embryo mislukt.

Voor hun studie, de onderzoekers geanalyseerd huid baarmoeder slijm monsters van 43 vrouwen met herhaalde mislukking van In vitro fertilisatie en 72 vrouwen, waarin ze succesvol zijn.

De genetische analyse van de monsters bleek 80 procent van de vrouwen bij wie de behandeling had tot nu toe altijd gefaald, had een specifieke Gen vingerafdrukken, die werd niet waargenomen in een van de andere onderwerpen.

De Directeur van studies suggereren dat de mutatie in het endometrium de celgroei en celdeling wordt voorkomen. Vrouwen met deze gen-variant hebben een zeer lage Kans om zwanger te worden. Beïnvloed kunnen deze Informatie opslaan in een lange lijdensweg. Vrouwen, in het geval wanneer de Test mislukt, maar na een aantal mislukte pogingen om negatief te zijn, blijven de vooruitzichten op succes, zeggen de onderzoekers.

In de volgende stap, de onderzoekers willen voor het testen van uw nieuwe ontwikkeling naar een grotere groep Proefpersonen.

Hamburg-harburg, 25. Januari

Geef een reactie