Kunstmatig Bloed: Een Realiteit In 2017?

Eine Blutkonserve
Kunstmatig bloed kunnen besparen miljoenen van het leven, je moet dat lukken, dan zou het een medische Sensatie: Britse onderzoekers willen injecteren in 2017 de eerste Keer dat mensen kunstmatig bloed.

Het verenigd koninkrijk wil de fondsen in het jaar 2017 is de eerste Keer dat mensen kunstmatig bloed TRANS. Dr. Nick Watkins, hoofd van de bloed-en orgaandonatie gebied, zei dat in de Britse gezondheid van de krant The Independent.

Het moet erin slagen, dan zou dat een doorbraak die belooft op de lange termijn, een onbeperkt aanbod van rode bloedcellen voor chronisch zieke patiënten en nood transfusies.

Vrijwilligers om te testen kunstmatig bloed

In het geval van het Experiment in het jaar 2017 vrijwilligers te veel van synthetisch bloed is gegeven, die ongeveer overeenkomt met een paar theelepels. Dus, de wetenschappers willen het detecteren van ongewenste bijwerkingen. Zo ver, Tests hebben glazen reageerbuisjes en op de dieren bleek dat de cellen zijn zeer vergelijkbaar, zo niet identiek zijn met de cellen van een natuurlijke donor, zo Watkins.

Bijna precies een jaar geleden, de Britse onderzoekers gemeld dat het was gelukt, kunstmatig bloed. In het kader van het project Haem02 verkregen in de zogenaamde bloed-vervanger is zo ontworpen dat het geschikt is voor alle bloedgroepen. Het grootste Probleem van de wetenschappers waren op het moment: Het lichaam moet worden in de positie van de kunstmatige cellen van het bloed zelf verminderen. Om zwanger te worden van een dergelijke stof, die vervolgens werd voor de eerste Keer, op zijn minst waarschijnlijk. Zeker, wetenschappers kan worden tot 2017, als de menselijke proeven waren succesvol.

25 Jaar Onderzoek

Moet het toch lukken, dan zou het gelukkige einde van een lange zoektocht: ongeveer 2,5 miljard euro geïnvesteerd door de Lidstaten en de particuliere bedrijven in de afgelopen 25 jaar in het onderzoek. De nood is groot: In veel geïndustrialiseerde Landen, het aantal bloeddonoren jaren valt, terwijl meer en meer mensen worden bloeddonoren. In Duitsland, 80 procent van de bevolking, bijvoorbeeld, eenmaal in zijn leven ontvanger. Echter, slechts drie procent van de donaties zichzelf.

Hamburg-harburg, 29. Juni

Geef een reactie