Kruiden en specerijen voor de hersenen

Ein Gänsebraten ist auf einem Tisch angerichtet
Peterselie heeft een hoog gehalte aan Apigenin in deze planten is volgens een recent Braziliaans onderzoek, de vorming van de hersenen cellen. Wie zal het kerstdiner met tijm, peterselie, of rode peper kruiden die niet alleen zijn smaakpapillen met iets Goeds. Het brein ook voordelen, volgens een recent Braziliaans onderzoek.

Peterselie, tijm, rode peper – deze kruiden en specerijen kunnen helpen om de hersenen jong en ziekten, zoals de ziekte van Alzheimer en de ziekte van Parkinson stoppen. Dit is het resultaat van wetenschappers van de Federale Universiteit van Rio de Janeiro, in de huidige studie.

De reden voor dit is een plant die pigment genaamd Apigenin, één van de zogenaamde flavonoïden. Eerdere studies hebben aangetoond dat de andere stoffen in deze groep kunt het verbeteren van het geheugen de prestaties.

Voor de nieuwe studie, het Team van Stevens was herten-menselijke stamcellen in het laboratorium Apigenin. Deze cellen hebben de mogelijkheid om elk type cel van een organisme. Na 25 dagen, de onderzoekers merkten op dat de stamcellen in de neuronen (hersencellen) had veranderd, zonder de toevoeging van Apigenin, u deed het niet.

Ook gemerkt dat de Verbindingen gevormd tussen de neuronen (zogenaamde synapsen), waren bijzonder sterk. Sterke Verbindingen tussen de neuronen zijn van cruciaal belang voor een goede hersenfunctie, Stollen herinneringen en Leren, zegt herten.

Hoe werkt Apigenin op de vorming van neuronen?

Verdere studies toonden aan hoe Apigenin bevordert de vorming van neuronen en synapsen: Het bindt zich aan de Oestrogeen receptoren in de hersenen. Receptoren zijn eiwitten of proteïne complexen, waarin de andere stoffen die in staat zijn te binden zijn – door middel van deze verbinding, bepaalde processen zijn in gang gezet.

Van Oestrogeen receptoren van het vrouwelijke geslachtshormoon, bindt normaal naar Oestrogeen. Eerdere studies hebben aangetoond dat dit hormoon kan vertragen de ontwikkeling van de ziekte van Alzheimer, schizofrenie, depressie en de ziekte van Parkinson. Echter, een dergelijke poses met een Oestrogeen-therapie, een verhoogd risico voor de groei van de tumor, en hart problemen.

De Braziliaanse onderzoekers suggereren dat de binding van Apigenin aan de Oestrogeen-receptoren worden geactiveerd door dezelfde processen als door de toediening van Oestrogeen. Daarom geloven zij dat de plant materiaal een rol kunnen spelen in de toekomst bij de behandeling van neuro-generatieve ziekten waarbij verhoogde neuron dood.

Apigenin in voedingsmiddelen

Echter, de bevindingen ook nieuwe mogelijkheden om de hersenen versterken gezondheid door middel van dagelijkse voeding, zodat herten: flavonoïden zijn in sommige voedingsmiddelen in grote hoeveelheden en kunnen we vermoeden dat een dieet dat rijk is aan flavonoïden, is van invloed op de vorming van neuronen en hun communicatie met elkaar.

Welke kruiden en specerijen hebben een bijzonder hoge Apigenin inhoud en helpen om je brein jonge, kunt u hier lezen.

Hamburg-harburg, 14. December

Geef een reactie