Kramp in de benen effectief in het bestrijden van

Dehnen gegen Wadenkrämpfe
Voor de behandeling van krampen in de benen, moet je gaan zitten op de grond, de tenen en te trekken, terwijl het been langzaam door streckenau jongen, dit doet pijn! In het geval van een kalf kramp door een bijna ondraaglijke pijn in het been. De redenen hiervoor zijn talrijk. Met deze tips en Trucs kunt u voorkomen dat de pijn van het Trekken.

Onder andere dingen, Overbelasting, Magnesium deficiëntie kan worden veroorzaakt door verkeer of zenuw aandoeningen evenals Gezamenlijke afwijkingen zijn verantwoordelijk. Die lijdt meer onder onverklaarbare krampen of spiertrekkingen, moet u een arts raadplegen.

Kalf krampen kan opgelost worden door het buigen van de hele voet voor een paar seconden. In het geval van hardnekkige convulsies, die u op de beste op de grond, onder de tenen, trek dit en strek het been. Hebt u last van kramp in een Zittende of Liggende positie, opstaan, lopen rond en stevig zijn. Daarna een lichte Massage van het kalf, en een warme douche, hebben een ontspannende werking.

Regelmatig Fußgymnastik kan helpen bij het voorkomen krampen kalf

Als een preventieve maatregel, moet u aandacht besteden aan een voldoende inname van vocht (bijvoorbeeld met water verdund vruchtensap) en een evenwichtige voeding met veel volkoren producten, fruit en groenten. Regelmatig Fußgymnastik is de moeite waard. Om te beschermen tegen frequente nachtelijke kalf-krampen, sommige experts raden het gebruik van medicijnen met de werkzame stof quinine sulfaat (over-the-counter, uit de apotheek).

Geef een reactie