Kool kalmeert de maag-, darm – en maag -, darm klachten

Kool is niet alleen een populaire wintergroente, het verlicht ook enkele van de ziekten: het sap helpt de maag en de darmen en is goed voor de spijsvertering klachten. Enveloppen ondersteuning van de genezing van de wond.

Boerenkool is rijk aan Bèta-Karotinen, Vitamine K en C als calcium. In hem, sulforaphane is bewezen in studies een effect te hebben, de groei van de tumor remt

Kool: toepassing en curatieve werking

Definitie Van De Kool

Naam: Brassica oleracea familie:Brassicaceae geslacht: kool (Brassica)

Kool kan rauw, gekookt of gestoofd, als vers sap of Zuurkool gegeten of geconsumeerd worden. Zuurkool sap, Zuurkool en vers geperst kool sap heeft een helende werking bij maag-, darm – en maag -, darm klachten.

Enveloppen die zijn gemaakt met verse koolbladeren te helpen met slecht genezende wonden door de anti-biotische werking van de mosterdolie glucosiden. Verse en ingemaakte kool (Zuurkool) bevatten gebonden ascorbinezuur. Wanneer het Verhit wordt vrijgegeven, zodat de kool kan worden opgenomen in de voorbereide staat, meer Vitamine C dan de raw food. U gaar, de kool, de Vitamine C, echter,

In de kool aan werkzame stoffen

De mosterdolie glucosiden, ascorbinezuur (Vitamine C), anthocyanen (flavonoïden) in rode kool

Plantkunde

Eine Kohl-Art: Wirsing. Schon 100 Gramm decken den Tagesbedarf an Vitamin C

Een Kool Type: Kool. 100 gram dekking van de dagelijkse behoefte van Vitamine C

Sluitkool is een deel, deel twee-jaar-oude Plant. De kruidachtig, houtachtige plant bereikt een hoogte tussen 40 en 120 centimeter. Botanisch gezien, de ronde kop van Kool is een geklonken sport. De kool bladeren zijn glad en breed en zitten op stengels weinig vertakt. Van mei tot September, sluitkool gele bloemen. De kool hoofd worden geoogst in de late zomer en de herfst, ze kunnen een gewicht bereiken van 1 tot 3,5 kilo. Als varianten van de rassen, witte kool, rode kool (rode kool), kool en savooiekool zijn te vinden.

Verspreiding

Sluitkool is een cultivar van groenten kool Brassica oleracea, en wordt gekweekt in vele regio ‘ s – het liefst in humusrijke, matig zware klei grond. Als een wilde plant originele vormen van groenten kool, voordat hij naar de rotsachtige kustgebieden van de Middellandse zee en de Atlantische kust tot aan het eiland Helgoland.

Andere namen voor kool

Kool, Kool, Kool, Kool Witte

Interessante feiten over kool

Kool is in koude opslag, over een periode van 6 maanden houdbaar. Zuurkool is melkzuur fermentatie en bewaard in de kool. In de Maritieme Zuurkool was toegediend alleen op de duitse schepen vanwege de hoge concentratie van Vitamine C als een remedie tegen scheurbuik. De Ontdekkingsreiziger James Cook leidde zijn multi-jaar reizen Zuurkool of gezouten kool.

Geef een reactie