Koffie in de zwangerschap: hoeveel toegestaan?

Vaak, Zwangere vrouwen wordt geadviseerd zich te onthouden van koffie. Het is nog Vroeg en zelfs miskramen gewaarschuwd. Maar er is zelfs wetenschappelijk bewijs?

Zwangere vrouwen moeten zich onthouden van het dragen van te veel: In geen geval mag geen alcohol drinken vanwege de aanzienlijke gevaren voor het ongeboren kind. Dit is bekend. De gevaren van Roken zijn de meeste aanstaande moeders zich bewust van. Dit alles is goed gedocumenteerd met studies.

Maar zelfs schijnbaar minder gevaarlijke stoffen zijn verboden: ze moeten af van in, bijvoorbeeld, Camembert of Brie, indien deze rauwe melk. De reden is dat je kan leiden tot een bacteriële infectie, de zogenaamde lijst rose. Voor de moeder is het meestal onschadelijk is voor het ongeboren kind, kunt u het toebrengen van zware schade op.

Leidt koffie geboorten in de zwangerschap, te vroeg?

Een andere bron van genot, in de voorkant van de Zwangere vrouwen zijn vaak gewaarschuwd, is koffie. Ook koffie, Cola en chocolade op de zwarte lijst. Want ze bevatten allemaal cafeïne. De stof om te Falen in de reputatie van of verminderen van premature geboorten op gang te brengen, als het geboortegewicht van het kind. Dat is de reden waarom Zwangere vrouwen vaak geadviseerd om te elimineren koffie of ten minste met een Kopje koffie van de dag. Een studie van de prestigieuze Cochrane Collaboration gedegradeerd tot mythen, deze instructie wordt nu in het grote gebied van de Gezondheid.

De onderzoekers hebben gevonden dat vaak, voorafgaand aan de consumptie van cafeïne tijdens de zwangerschap wordt gewaarschuwd, maar er was bijna geen wetenschappelijke studies over het onderwerp. Zij vond niet alleen de twee die werden gebouwd op een manier die u kon maken aan een verklaring over oorzaak en gevolg – het een genoeg, echter, aan de strenge criteria die door de Cochrane Collaboration.

Koffie tijdens de zwangerschap is geen Probleem

Het is gewoon een deense studie bleef – en dit is zeer solide: De wetenschappers aandeel van vrouwen in de 20. Week van de zwangerschap in twee groepen. De een deel (568 vrouwen) moeten drinken, elke dag drie kopjes koffie, terwijl de andere (629 vrouwen) ontvangen dagelijks drie kopjes van cafeïnevrije koffie. Het resultaat van de onderzoekers: Drie kopjes cafeïnehoudende koffie per dag moest lijden geen invloed op het geboortegewicht van het kind zijn of haar ontwikkeling, alsmede het risico van een Miskraam of vroeggeboorte.

Een kalmerend middel voor Zwangere vrouwen die willen doorgaan met het drinken van koffie. De wetenschappers van de Cochrane collaboration-Samenwerking, een studie is echter niet genoeg. Ze vereisen verder onderzoek, is de invloed van cafeïne op de Ongeboren review. Totdat zij komen tot een andere conclusie zou niemand moeten hebben om Zwanger te worden voor een reden voor de koffie. Je zal het moeten doen zonder over voldoende.

Hamburg, 4. Juli

Geef een reactie