Koffie drinkers leven langer

Kaffeetrinker leben länger
Koffiedrinkers hebben minder kans om te sterven aan hart-en vaatziekten en andere ziekten, toont een huidige StudieWer drie tot vijf kopjes koffie per dag te drinken, volgens een nieuwe studie, een lager risico om te sterven van diverse ziekten – en dit geldt ook voor liefhebbers van cafeïne-vrije koffie.

Mensen die drinken dagelijks enkele kopjes koffie (minder dan vijf), hebben te sterven voor een lager risico in een vroeg stadium van diverse ziekten. Om dit resultaat, wetenschappers aan de Harvard T. H. Chan School of Public Health in hun recente onderzoek.

De onderzoekers analyseerde de gegevens van bijna 168.000 vrouwen en meer dan 40.000 mannen, verzameld in drie verschillende lopende studies. Voor elk van de studies, de onderwerpen werden begeleid voor maximaal 30 jaar en geïnterviewd om de vier jaar uw consumptie van koffie.

Koffiedrinkers hebben minder kans om te sterven aan hart-en vaatziekten

In de studie periode 19.524 vrouwen en 12.432 mannen overleden in een reeks van oorzaken. De onderzoekers waargenomen: proefpersonen die dronken een tot vijf kopjes koffie per dag, gestorven minder vaak hart-en vaatziekten, neurologische-en vaatziekten of Diabetes. Deze correlatie werd ook waargenomen met cafeïne-vrije koffie.

Als in feite, de koffie beschermd de onderwerpen uit het vroege dood, niet in staat antwoord te geven op de studie. De AMERIKAANSE onderzoekers suggereren, maar een oorzakelijk verband: Bioactieve componenten in koffie kan verminderen de insulineresistentie en ontstekingen, zegt de studie auteur Ming ding. Je kon de anti-evenredig verband tussen koffie en sterfte. Echter, er zijn meer studies nodig om te onderzoeken wat de biologische mechanismen die leiden tot deze effecten.

Hamburg-harburg, 17. In November

Geef een reactie