Knoflook ontgiften

Knoblauch hilft beim Entgiften
Knoflook bevat veel stoffen, de enzymen in de lever activeren en de eliminatie van toxines pick-up nde natuurlijke beschermende stoffen van de knoflook ondersteunen zachte ontgifting van het lichaam en tegelijkertijd helpen om gewicht te verliezen. Leer hier hoe lever reiniging werkt.

Ongeveer 30 procent van de Duitsers lijden van non-alcoholische vette lever en hebben dus een verhoogd risico op een chronische ontsteking van het orgel (cirrose van de lever), Diabetes en hart-en vaatziekten. De meeste van hen, zonder het zelf te weten. Het is pas in de laatste Fase van de ziekte, de cirrose van de lever, moeten de Betrokken klachten. Deze constante vermoeidheid kunnen tonen eerder letsel. Maar kunnen we onszelf beschermen tegen het, door de bevordering van onze lever te redden van het leven van hun ontgifting, want de lever is het Centrale ontgifting orgaan van het lichaam. Het goede nieuws is dat de lever cellen worden voortdurend gevormd, zodat het lichaam kan meestal volledig herstellen, als we handelen in een goede tijd.

Vervetting van de lever: een gevolg van een slecht dieet?

Op de lange termijn vervetting van de lever kan genezen alleen door het eten van een uitgebalanceerd dieet. Dierlijke vetten, zoals in vlees, TRANS-vetten, zoals in kant en klaar maaltijden, evenals witte bloem en suiker moet worden vermeden indien mogelijk. Fruit, groenten, volkoren granen en kaas, daarentegen, hebben een negatieve invloed. Sommige voedingsmiddelen, zoals artisjokken en mariadistel, kan beschermen het lichaam zelfs. Onderzoekers hebben nu ontdekt een ander Medicinaal kruid dat ondersteunt de lever tijdens de Ontgifting: knoflook.

Lever reiniging met knoflook

Knoflook verlaagt bij patiënten met niet-alcoholische fatty liver disease (NAFLD) lichaamsgewicht en lichaamsvet percentage aanzienlijk. Dit resultaat verstrekt een aan de Universiteit van Isfahan, Iran studie. Studie werden de deelnemers 110 patiënten. Zij ontvangen ongeveer 15 weken knoflook tabletten (2 x 400 mg) of een Placebo. Voeding gedrag en fysieke activiteit werden verzameld door middel van vragenlijsten, de bepaling van lichaamsvet is uitgevoerd met het zogenaamde bio-elektrische impedantie analyse (BIA).

Het dagelijks bestuur van knoflook poeder resulteerde in een groter verlies van het gewicht (-2.6 procent tot -0.8 procent) en het lichaam vet massa (-2.9 procent tot -0.4 procent) in vergelijking met Placebo. Tot nu toe alleen in dierlijke model bewezen effecten van knoflook in NAFLD kan worden bevestigd door deze klinische studie. Voor de positieve invloed op de zogenaamde vetzuur synthese, de wetenschappers maken de knoflook-ingrediënten S-Allylmercaptocystein en diallyl disulfide verantwoordelijk. Deze zwavelhoudende stoffen enzymen van de lever voor de uitscheiding van gifstoffen uit het lichaam verantwoordelijk stellen.

Hoe werkt een vette lever?

De gave van te kunnen zichzelf reinigen, is een van de meest belangrijke mogelijkheden van ons lichaam. De lever doet het meeste werk. U gratis ons in het bloed van toxines en verontreinigende stoffen, en met de hulp van enzymen, zodat ze kunnen worden uitgescheiden. Maar af en toe onze zelfreinigende programma is de limiet is bereikt: we eten te vet of te zoet, te veel drinken van alcohol of het nemen van schadelijke stoffen in ons lichaam de overhand, ze kunnen niet worden verwijderd van volledig. Ze hopen zich op in het bindweefsel en zijn van invloed op het Centrale zenuwstelsel en het immuunsysteem.

Chronische vermoeidheid en griepachtige symptomen kan het gevolg zijn – maar ook in de maag en irritatie van de luchtwegen. Maar we kunnen onszelf te beschermen tegen.

Voor meer tips en een praktische handleiding om een lever Detox voor het huis, die u hier kunt vinden!

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie