Knoflook – een natuurlijke steun tegen bacteriën en schimmels

Het effect van knoflook in het maag-darm problemen, respiratoire problemen, likdoorns en voetschimmel is wetenschappelijk bewezen. Echter, er zijn nog andere gebieden van toepassing.

Knoblauch schützt vor Krebs und Herzkrankheiten

Knoflook kan het voorkomen van kanker en hart-en vaatziekten. Als was er een onaangename geur niet zou worden – in onze galerij, wij zullen u vertellen hoe om zich te ontdoen van hem weer

Knoflook: toepassing en curatieve werking

Definitie Van Knoflook

Naam: Allium sativum familie: Amaryllis familie (Amaryllidaceae) geslacht: Allium (Allium) type: knoflook

Knoflook in 1989, Duitsland medicinale plant van het jaar. De antibacteriële en schimmeldodende werking van knoflook al in de oude tijden, tot een medium of gastro-intestinale problemen, aandoeningen van de luchtwegen, maar ook ter bestrijding van wormen, likdoorns, en voetschimmel.

Tegenwoordig gebruikt men de lipide-verlagende en anticoagulerende effecten in het geval van verhoogde bloedspiegels, hypertensie en bij de preventie van leeftijdsgebonden vasculaire veranderingen vet. Deze effectiviteit wordt bevestigd door het Federaal Instituut voor geneesmiddelen en medische producten. Gebruik de gevonden knoflook teentjes, vers, gedroogd of geperst, en farmaceutische preparaten. Knoflook extract is ook opgenomen in diverse geneesmiddelen.

De knoflook aanwezige werkzame ingrediënten

Organische Zwavelverbindingen (Alliin, Propenylalliin), Lauchöle Allicin, Aminozuren, Saponinen, Flavonoïden, Selenium

Plantkunde

Knoblauch lindert Heiserkeit

De zwavelhoudende bestanddelen remmen de groei van bacteriën. Wie kan verdragen moet overvloedig worden gevolgd om te eten van knoflook, wat peterselie. Dit helpt tegen de geur van knoflook en Vitamine C.

Knoflook is een Meerjarige struik. Als een rust-orgel van een ui, die bestaat uit een hoofd-en meerdere in aanvulling op de tenen. De langgerekte smalle bladeren van de knoflook heeft een grijs-groene kleur, de Plant wordt ongeveer 30 tot 70 cm hoog. De hoogtijdagen van de kleine witte bloemschermen staan van de onopvallende bloemen zijn in een halfronde vorm.

Verspreiding

Drsprünglich de knoflook was gelegen in Centraal-Azië. In de tussentijd, hij is gegroeid over de hele wereld. Bij voorkeur, de knoflook groeit op zandige bodems in droge gebieden.

Andere namen voor knoflook

Knobi, Knofel, Knofl, Chnobli

Dingen om te weten over knoflook

De zwavel-bevattende Verbindingen van knoflook voor de sterke geur die vrijkomt na het eten door de huid en de ademhalingswegen. Vermoedelijk melk of verse peterselie om te helpen.

De knoflook grond van het oude Egypte, knoflook werd beschouwd als een heilige Plant en werd gegeven aan farao ‘ s als een begrafenis cadeau.

Ondertussen knoflook is een pittige scherpte van een populair ingrediënt niet alleen in de Mediterrane en Oosterse keuken.

Geef een reactie