Knip van een vinger: Twee spuiten opgeslagen mij OP

Ca. 22.000 Mal am Tag bewegen wir unsere Finger– Folge Schnappfinger
Ongeveer 22.000 Keer per dag, wij gaan onze vingers – slechts de boeg om de wijsvinger is zeer geclaimd. Overbelasting, zoals de zogenaamde snap-in de vingers zijn niet ongewoon Verona Bahr (57) snap-in de vingers zijn de symptomen, daarom, Toen ik merkte dat een Trek aan de buitenkant van mijn wijsvinger, ik was nog steeds niet Bang. Dit is allemaal veranderd een paar dagen later, als ik voor een glas. Ik niet, wanneer het wordt vrijgegeven rechtzetten van de wijsvinger weer. Hij was geklemd en vastgezet.

Ik had te buigen met de andere Hand. Kort daarna, de knip van een vinger, een sprong terug in de gebogen Positie. Ik belde mijn huisarts. Hij zei dat het een zaak voor specialisten, en adviseerde mij om een onderzoek in de Orthopaedicum. Dr. Matthias Fischer zag snap mijn vingers en betast hem. Ik moest dicht bij de Hand een aantal keer in een vuist en open het opnieuw. Toen zei hij: van de pees van je wijsvinger, een knooppunt dat zich aan het strekken en Buigen zitten. Het is een ontstoken verdikking, waarschijnlijk veroorzaakt door de Overbelasting.

Snap vingers snel de Vinger genoemd

Op basis van een model hij legde mij het Probleem: Normaal gesproken is de flexor pezen van de vingers glijdt moeiteloos door de zogenaamde ringvormige ligamenten. Je wordt verondersteld om te houden van de pees op de juiste plaats en zijn heel dichtbij en strak te strak voor het verdikt. Het past nauwelijks door de ring band en wrijft er met elke beweging. De ontsteking veroorzaakt en de knopen worden zelfs groter. Merkbaar het is nauwelijks. Alleen de vreemde Trek in de Vinger, kan dat een teken, zoals het geval is met mij. Op een bepaald moment, de plaats in de boogpees te laag voor de verdikte Flexor-en Vinger geblokkeerd. Je duwt hem met kracht nog eens, gebeurt het volgende: De knoop blijft onder de ring band op te hangen, zodat de Vinger terug en kort daarna, in gebogen Positie. Daarom is de naam komt al snel met de Vinger of met een vinger, zei Dr. Fischer.

Zwelling van de eerste module in de vingers symptomen

Tegen de zwelling ik heb een keer anti-inflammatoire geneesmiddelen. Daarnaast is Dr. Fischer voorgeschreven constante bescherming. Vijf dagen later wilde hij me weer te zien. Helaas is de behandeling niet tot het gewenste succes. Wij besproken, dus het verdere verloop van de actie. Omdat ik wilde voorkomen dat een OPERATIE zo lang mogelijk, hij stelde me een cortisone-spuit: Als de naald wordt geplaatst in de voorkant van de ring band, de cortisone onmiddellijk op het getroffen gebied. Er kan nog meer gericht tegen de ontsteking.

De steek in de knip van een vinger was gewoon een beetje ongemakkelijk. Na dat ik de Hand moet blijven beschermen en een week later terug. Op het moment dat ik pijn vrij, maar een Rechte lijn was onmogelijk. Dr. Fischer betast voor mijn Hand, en was in staat om me weer rustig: vaak is een tweede behandeling met Cortisone is noodzakelijk. Het knooppunt is nu kleiner en ik ben er zeker van dat we niet hoeven te werken. Ik was opgelucht en afgesproken om de tweede spuit.

Snap Vingers: Goede Kans Op Herstel

Dr. Fischer was rechts: Twee dagen later was ik in staat om te bewegen de vingers beter. Drie dagen later, op mijn volgende bezoek, hij was zeer tevreden. De node is niet palperen, de ontsteking is verdwenen en mijn Vinger is volledig functioneel. Verdere behandeling was niet nodig. Hij waarschuwde me dat de symptomen uiteindelijk kon optreden in andere vingers. Gelukkig weet ik nu, echter, dat een snelle behandeling en cortisone op de genezing spuit kansen van een snap-in de vingers zijn erg goed.

De beste tips voor een gezonde Pezen

Kleine Fußgymnastik elke dag

Teen games: installeer deze Fußübungen in het dagelijks leven, aan het versterken van uw Pezen. Heb je regelmatig boeiende Oefeningen met je blote tenen: Lift, een zakdoek, een bal of een Kurk. Herhaal dit ongeveer vijf minuten.

Computer-handen in de noodzaak van het behoud

Pauze: Wie werkt veel op de computer, je moet kopen een platte toetsenbord, evenals staaf opslag (elektronica markt), ter verlichting van de echtscheiding van de pees. Daarnaast moet je tijdens mono toner PC-Werk, bijvoorbeeld door te schudden elke 15 minuten de handen.

Goed om te weten

Wat gebeurt er in het geval van de tendinitis? Wanneer u een chronische ziekte?

De Tendovaginitis is nerveus over-stimulatie van de Hand. In de acute fase wordt dit weergegeven door pijn bij het Druk langs de Pezen en de spieren. Vaak is het weefsel is warm en rood. Nu is niet het aangetaste gewricht is rustig, de ziekte naadloos over in een chronische Fase. In de loop van de ontstoken pees verdikt, en kan worden gebruikt als een node zelfs toetsen. Aangetast voelen de crisis met elke beweging, een soort WRIJVEN. In dit stadium, kan een snap vinger: De verdikte pees vastzit, eerst in de peesschede, door de sterke trek van de spieren, als de rek uit dia ‘ s dan opeens uit de beklemming.

Geef een reactie