Knie: de behandeling is net zo belangrijk als de operatie

Kreuzbandriss: Arzt prüft Beweglichkeit des Kniegelenks
Na de behandeling voor ligament scheurt CHIRURGIE: De arts zal de mobiliteit van de KniesDer Patiënt krijgt de meeste snel van de operatie. De knie moet echter een tijdje in het behalen van de eerder mobiliteit en stabiliteit. Vooral na een kruisband, een van de meest voorkomende knieklachten, die u nodig hebt om te leren over de receptoren in de knie van het Samenspel van spieren en gewrichten. De optimale behandeling bestaat uit een aantal Onderdelen.

Het kniegewricht is een van de meest ingewikkelde gewrichten van het lichaam. Tegelijkertijd is blootgesteld in de loop van het leven van de grote lasten: De laag van het Kraakbeen tussen de botten in de gewrichten op te vangen spanningen en schokken tot wel zeven keer het lichaamsgewicht, en dempen.

Een veel voorkomende oorzaak van knie schade sport crack letsel of ongevallen met een cross band. De cross band dankt zijn naam aan het feit dat de strips uitvoeren in de knie gekruist over. Er is een front cross strip-en achterkant. De taak van de ligamenten is aan het stabiliseren van het kniegewricht. Ze voorkomen dat de bovenste of onderste been, te verplaatsen naar de voorzijde of aan de achterzijde en het stabiliseren van het gewricht in het geval van complexe bewegingen met Rotatie en voor bewegingen.

Normaal gesproken, de kruisbanden zijn zeer stabiel. Om een scheur, is het slechts in zeer ongewone bewegingen met een grote kracht, vooral in het geval van een rotatie van het onderbeen naar buiten, terwijl de dij blijft in zijn normale rechte Positie. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer u gaat skiën of balsporten in de herfst. In 90 procent van de gevallen, de voorste kruisband, de achterkant is scheuren beïnvloed door de anatomische eisen en de door de functie – zeldzaam.

Ernstige pijn in de knie en zwelling crack typische symptomen van een kruisband. Het kniegewricht kan niet meer optimaal worden gebogen en gestrekt worden. Het is instabiel. Af en toe de Betrokken persoon hoort een opzwepende pop in het Moment waarop de Band knapt.

Dr. Jürgen Walpert, Klinik Fleetinsel Hamburg

Kruisband scheur expert Dr. Jürgen Walpert, specialist voor orthopedie van de kliniek Fleetinsel van Hamburg: plan voor Drie maanden voor de behandeling

Kruisband van schade is meestal bediend door middel van een gezamenlijke endoscopie (artroscopie). Dr. Jürgen Walpert, specialist voor orthopedie van de kliniek Fleetinsel van Hamburg: De gebarsten, niet meer functioneren kruisband wordt vervangen door een prothese. Meestal wordt voor dit doel gebruikt worden, een lichaamseigen pees, bijvoorbeeld, van de achterste binnenkant van de dij.

De Patiënt normaal gesproken herstelt snel van de operatie. De knie moet echter een tijdje in het behalen van de eerder mobiliteit en stabiliteit. De reden: Overal in de knie sensor, zogenaamde receptoren, die informatie te sturen naar de hersenen en het ruggenmerg. Daar wordt de informatie verwerkt en commando ‘ s worden omgezet. Deze regels, de Wisselwerking tussen beweging, gevoel, beweging, gemeenschappelijk standpunt en de spieren. Op het moment van het ongeval, de vele receptoren zijn verloren. Andere receptoren nu moet nemen op hun taken en de Interactie met de spieren opnieuw leren.

Dit leerproces kan alleen gebruikt worden met gerichte oefening bereikt. Dit dient te worden geïntegreerd in de behandeling. Dr. Walpert: De post-operatieve therapie is het A en O voor het succes van een Operatie.

De optimale behandeling voor de verwondingen van de knie bestaat uit verschillende Onderdelen. Dit geldt niet alleen voor de ACL scheuren, maar ook na andere chirurgische interventies op de knie, zoals bijvoorbeeld de vervanging van kraakbeen therapie of het Inbrengen van een knie prothese, zegt joint expert Dr. Walpert.

Geef een reactie