Knersing van de tanden – diagnose is vaak te wijten aan de tand schade

Omwille van de typische schade aan de Tanden, de tandarts als de tanden kan crunch de diagnose wordt meestal gesteld met de tanden. Het slijpen van merken en zwaar versleten tanden met blootliggende dentine het verstrekken van de tandarts met duidelijke instructies over de meestal nachtelijke stoornis, die de Betrokken persoon niet vaak zien.

In sommige gevallen, de typische krakend geluid geeft een belangrijke aanwijzing voor de knersing van de tanden, de oefening, vooral het leven van partners van mensen beïnvloed.

Vaak zijn de tanden veroorzaakt door het slijpen, een ander kenmerk van de klachten die het gemakkelijker maken voor de arts de diagnose. De spanning en verharding van de kaak zijn, bijvoorbeeld, nek en gewrichten, spieren, aanhoudende hoofdpijn, problemen met de Kaak.

Speciale onderzoeken zijn meestal niet nodig om de tanden te slijpen diagnose. Indien nodig, de arts heeft de mogelijkheid te onderzoeken de activiteit van de kaak spieren tijdens de slaap in een slaaplaboratorium. De zogenaamde Polysomnograph is echter zeer tijdrovend en duur en daarom niet het tandengeknars van de Standaard tests.

Geef een reactie