Knersing der tanden: Een mond guard verlicht pijn in de rug

Aufbissschiene hilft gegen Zaehneknirschen
Een Hapje Spalk kan worden behandeld, in veel gevallen, de gevolgen van tandenknarsen is mild, geen arts voor een patiĆ«nt is mislukt vanwege uw pijn in de rug. Het heeft toen ontdekte ik van de man die ze maalt ‘ s nachts met de tanden, overgebracht naar de dokter in de orale chirurgie Kaiserberg kliniek in Duisburg, Duitsland. Dr. Richard J. Meissen kunnen leveren ze eindelijk van hun klachten.

Interview met Dr. Richard J. Meissen, Medisch Directeur en hoofd van orale chirurgie aan de Kaiserberg kliniek in Duisburg

Wat is mijn rug, omdat de pijn te doen met de knersing der tanden?

De nachtelijke tanden van de sub-bewuste poging om te elimineren door te Wrijven ruis wordt kraken. Stress of een verkeerde uitlijning van de tanden en kiezen is in de nacht, de kaak gewrichten kunnen ontspannen. Bug-geladen kaak gewrichten, maar kan chronische pijn veroorzaken. Zelfs hernia ‘ s en het Bekken obliquities kan worden gevolgen van een dergelijke valse beschuldigingen. Bovendien, kaak problemen kunnen ook leiden tot Tinnitus, of een constante migraine.

Hoe wordt mijn pijn?

De verbindingen in onze kaken zijn uniek en het meest mobiel in het lichaam. Ze werken in sync, kan draaien op hetzelfde moment en glijden. Echter, als beide gewrichten zijn niet gelijkmatig, er is een probleem. Dan komt de spanning, de impact op het kauwstelsel spieren op de positie van het hoofd en de nekspieren.

Zou ik zijn gegaan door zelf als gevolg van deze pijn gaat nooit naar de tandarts.

Veel Patiƫnten ondergaan een arts-Marathon, zonder de oorzaken van de ziekte zijn gevonden. Het is belangrijk de eerste symptomen zoals kaak kraken en pijn in het hoofd, kaak en nek te krijgen naar de bodem van.

Hoe vinden we nu uit, of mijn kaak is het Probleem?

Dr. Richard Meissen, Oralchirurgie, Kaiserberg Klinik, Duisburg

Dr. Richard J. Meissen is de Medisch Directeur en hoofd van orale chirurgie aan de Kaiserberg kliniek in Duisburg

Met een nieuwe diagnostische techniek. Het apparaat maakt de bewegingen van de onderkaak drie-dimensionaal zichtbaar. Zo kunnen we de diagnose gezamenlijke problemen voor te zorgen.

Gekwetst dit onderzoek?

Nee. De meting is uitgevoerd contact-gratis en duurt slechts een paar minuten. Je bijt op een zogenaamde bite-vork, terwijl speciale camera ‘ s capture de infrarood-de bewegingen van de gewrichten en wordt doorgegeven aan de Computer.

En hoe de behandeling eruit ziet?

Ik ga ervan uit dat Stress is het slijpen van de oorzaak van de tanden in de nacht, en om de pijn in de rug. Omdat een eenvoudige Hap Spalk die jullie dragen s nachts kan het verlichten van uw kaken en u snel helpen. De diagnostische gegevens helpen ons, maar het is ook mogelijk een scheve tand, of om een verkeerde maat kronen en bruggen.

Geef een reactie