Klimaatverandering is het vernietigen van ons voedsel?

Klimawandel
Een studie toont aan dat de gevolgen van de klimaatverandering, het gehalte aan nutriënten van de belangrijkste teelten sterk verringertDie stijgende kooldioxide gehalte in de atmosfeer leidt niet alleen tot opwarming van de aarde, ze ook vernietigen van vitale voedingsstoffen in ons dagelijks voedsel. Een recente studie van de Harvard gedocumenteerd. Daarom, in het bijzonder de inhoud van ijzer, zink en eiwitten is verlaagd door de toegenomen CO2-waarden in de verschillende oogsten vruchten.

De Harvard School of Public Health gepubliceerd in het huidige nummer van het tijdschrift Nature, een studie die laat zien dat de toename van koolstofdioxide in de atmosfeer van de aarde vermindert het gehalte aan nutriënten in de belangrijkste oogst van fruit in de wereld. De onderzoekers vonden dat het hoofdvoedsel tarwe, soja, rijst en erwten verliezen door de gevolgen van klimaatverandering, grote hoeveelheden van hun belangrijke voedingsstoffen en mineralen.

In aanvulling op het zink en ijzer hoeveelheid van het eiwitgehalte van het voedsel verminderd. Vooral tarwe van dit effect wordt beïnvloed. In de Westerse landen, de belangrijkste gewassen die behoren tot de Granen verloren meer dan 9% zink en 5% van ijzer.

Het grootste gevaar van de klimaatverandering

In de studie, de wetenschappers beschrijven de ontdekking van het klimaat, verlies van voedingsstoffen, wat resulteert in de grote food producten een groot gezondheid gevaar voor de mensen. Nooit de bedreiging voor de mensheid gesteld met het klimaat zouden kunnen worden gebracht aan de klimatologische gevolgen van de opwarming van de aarde meer beton.

De studie omvat de gegevens van de experimenten, die zijn verzameld op drie continenten. Naast de gebieden in Noord-Amerika zijn gemaakt in Australië en Azië, experimentele velden en de ontwikkeling van de nutriënten-inhoud van de belangrijkste verbouwen van voedsel onder de invloed van verschillende CO2-waarden getest.

Maïs en Millets worden niet beïnvloed door

Tijdens de Experimenten, gierst en Maïs bleek te zijn, vooral als bijna tegen de gevolgen van kooldioxide. Een voedingstekorten was de vruchten in dit veld worden opgespoord.

Volgens de onderzoekers de exacte achtergrond voor de verontrustende afname van voedingsstoffen in enkele van de belangrijkste planten als voedsel voor de mensheid is nog onbekend. Verder onderzoek zal toekomstige antwoorden.

Hamburg-harburg, 9. Mei 2014

Geef een reactie