Kinderen zonnebrand: Wat te zoeken?

Het is nu aangekomen in de hoofden van de kinderen moet worden in het bijzonder beschermd tegen de zon. Anders is schade aan de huid en in het ergste geval, een bedreiging voor de ontwikkeling van huidkanker. Maar we moeten de zon – niet alleen als een balsem voor de ziel, maar ook voor de productie van Vitamine D.

Zijn actieve Vorm die de huid produceert onder de zon is belangrijk voor onze botten stabiliteit. Vitamine D speelt ook een rol in de verdediging tegen infectie – een recente studie uit de Verenigde Staten*toont.

Dus Zelfs baby ‘ s en kleine kinderen moeten in de zon, maar niet volledig. Maar voor hoe lang? Die bescherming factor? Kan worden gebruikt voor baby ‘ s van dezelfde producten, als voor oudere kinderen? Wat is textiel bescherming tegen de zon? Op welke tijdstippen de zon moet worden vermeden beter?

De kinderarts Dr. Nadine Hess zegt:

In het bijzonder kleine kinderen en zuigelingen, met hun dunnere en meer gevoelige huid beschermd moet worden, en niet vanuit een medisch oogpunt is zeker in de directe zon. Als het mooi weer is, reizen is altijd een zon moet worden toegepast op bescherming, zelfs als u alleen de tijd wilt nemen voor een moment. Hoe vaak zijn allemaal verschillend ingericht, en opeens heb je besteed niet, maar een uur of twee in de Buitenlucht?

Kids-sun cream: De juiste bescherming tegen de zon factor voor kinderen en baby ‘ s

Ik beveel een sun protection factor (SPF) van 30-50: Alle van de andere beschermt te weinig. En door de manier, zelfs met een SPF van 50, het is bruin – alleen een beetje langzamer en zonder het risico van een zonnebrand. In de tussentijd, vooral als je veel zweet of te zwemmen, de ouders moeten in gedachten houden, om crèmes. Ook als de meerderheid van zonnebrandcrèmes verklaard waterbestendig, de bescherming is niet volgens de badkamer hetzelfde, ook omdat de handdoeken die je neer bij het Drogen, altijd naast.

Wanneer je in de zon, ze denken dat een voldoende hoeveelheid te drinken!

De volgende hoeveelheden-Gradatie is gebaseerd op de aanbevelingen van de duitse vereniging voor voeding:

Een één – op-vier-jarigen: 820 ml/dag

Vier – zeven-jaar-oude: 940 ml/dag

Zeven tot tien jaar: 970 ml/dag

Van tien tot dertien jaar oude: 1170 ml/dag

Drie tien – tot vijftien-jaar-oude: 1330 ml/dag

De gebruikelijke, normale zonnebrandcrèmes voor oudere kinderen en volwassenen zijn niet geschikt voor baby ‘ s, omdat ze bevatten een chemische zonnebrandcrème. Door de verhoogde permeabiliteit (doorlatende of opname capaciteit) van de baby ‘ s huid, deze stoffen kunnen doordringen in het lichaam en de hormonen zijn die even effectief zijn. In het eerste jaar van het leven, moet u gebruik maken van speciale zonnebrandcrèmes voor baby ‘ s, die allemaal zijn gebaseerd op een minerale of fysisch-genoemd bescherming tegen licht. Deze zonneschermen reflecteren het licht en daarmee de bescherming van de huid tegen de zon. Helaas, ze zijn cosmetisch en lichte kleding is niet bijzonder aangenaam – ze maken de huid wit en laat gelige vlekken in de kleding, het buiten te slecht weer.

Babys, Kinder und Sonnenschutz - welcher LSF ist bei Sonnencremes richtig? Kinderärztin Hess berät

De huid van kinderen is meer doorlaatbaar dan dat van volwassenen, en met speciale behoeften zonnebrandcrème met een beschermingsfactor van 30 tot 50. Common toe te passen en textiel bescherming tegen de zon te beschermen tegen zonnebrand en huidkanker

Afgezien van de bescherming van de huid die door de zon crèmes, je moet ook aandacht besteden aan de textiel-bescherming tegen de zon. Kinderen moeten altijd een hoed of iets dergelijks, vooral als je nog steeds een open Fontanel (de bot kloof van de baby ‘ s op de kop). Zolang je meer kans om te lijden aan een zonnesteek, omdat de extra bescherming die geboden wordt door de schedel bot op de site. Speciale UV-kleding, die weliswaar is niet altijd handig, nuttig, vooral als de kinderen spelen op het strand. Deze kleding is niet bij de Hand, het kan ook papa ‘ s T-aangetrokken-Shirt en beschermt uw kind. Echter, de kleur is niet van cruciaal belang hier (donkere Shirts beschermen niet beter dan het licht), maar de te weven. Hoe dichter de stof is geweven, hoe beter het houdt schadelijke UV-straling. In de periode tussen 11-16 op de straling van de zon op zijn hoogst. Dan zijn u en uw kind mag niet stoppen in de brandende zon.

Geef een reactie