Kinderen getuige zijn van de tweede poging telt

De tweede Keer Seks binnen het uur, verdrievoudigt de Kans voor mannen om een kind te verwekken – ontdekten Britse wetenschappers in een recente studie.

Wat verhoogt de kans om een kind te verwekken? In verschillende mythen – met inbegrip van de circulerende die regelmatig Seks vermindert de kans op succes, want het aantal zaadcellen vermindert met iedere vervoer.

Een kleine studie door wetenschappers van de North Middlesex hospital in Londen weerleggen deze veronderstelling, als de krant DailyMail meldt: het laat zien dat frequente Seks bevordert de vruchtbaarheid van mannen zelfs.

Kunstmatige inseminatie kans op succes verdrievoudigd

De onderzoekers begeleid de 73 koppels die willen voldoen aan hun verlangen naar kinderen met een zogenaamde intra-uteriene Inseminatie. Dit is een kunstmatige inseminatie methode, de zaadcellen van de man in de baarmoeder van de vrouw worden gebruikt. Alle deelnemende mannen een beperkte vruchtbaarheid was geïdentificeerd.

Als de mannen monsters van de twee Zaden binnen een uur van de kosten en de tweede die werd gebruikt, was de kans op succes op het 20 procent – meestal is de kans op succes is van deze methode per test op zes procent.

Vijftien van de vrouwen die al zwanger waren bij de eerste poging, tien werkte op de tweede poging – een totaal van 34 procent van de vrouwen werden in de eerste twee cycli zwanger te raken.

Deskundigen zijn van mening dat deze resultaten het gevolg zijn van de natuurlijke voortplanting van de kinderen-overdraagbaar en adviseren paren van sperma opslaan voordat je kunt een keer te proberen: Elke verse sperma, des te beter de kans om zwanger te raken.

Een AMERIKAANSE studie heeft onlangs aangetoond dat regelmatig Seks verhoogt ook de vrouwelijke vruchtbaarheid.

Hamburg-harburg, 2. December

Geef een reactie