Kinderen fast food is dom?

Ein Mädchen isst einen Burger
Hoe werkt fast food op de academische prestaties van kinderen? De wilde Amerikaanse wetenschappers vinden een fast food bevordert Obesitas – vooral bij kinderen – en verhoogt het risico van Diabetes, die is bekend voor een lange tijd. De meesten van ONS hebben bestudeerd-onderzoekers, ongeacht of het een effect heeft op de schoolprestaties van de Kleine.

De wetenschappers onder leiding van Katy Purtell geanalyseerd aan de Ohio State University, de gegevens van 11.740 kinderen die hadden deelgenomen aan een groot onderzoek naar de gezondheid. Wanneer je in het vijfde leerjaar, vulden de kinderen een vragenlijst in over hun eetgewoontes.

Het Verrassende voor het hoofd van studie: Slechts 29 procent van de kinderen gerapporteerd in de vorige week, geen fast food gegeten. Ongeveer tien procent aten dagelijks in fast food, en nog eens tien procent, vier tot zes Keer per week, en de rest van de kinderen waren Burger en Co – tot drie keer per week op het dining plan.

Daarna kunnen de kinderen afgeronde Testen in lezen, wiskunde en science. Deze Tests werden herhaald, toen werden de leerlingen in het achtste leerjaar.

De invloed van fast food op school prestaties

Het resultaat van de studie: de kinderen, de vier – aten tot zes keer per week of elke dag, fast food, snijd in de Tests, en 20 procent slechter dan kinderen, die er van aten geen fast food. Kinderen die aten een tot drie keer per week fastfood, had immers niet de ergste test resultaten in wiskunde.

Deze resultaten blijven, zelfs wanneer andere factoren zoals sport, TV gewoonten, sociaal-economische Status van het gezin, andere eetgewoonten en de sociale omgeving op school en in de buurt waren genomen.

De Directeur van studies suggereren dat de slechtere prestaties op school toe te rekenen aan het gebrek aan voedingsstoffen in fast food, die nodig zijn voor de cognitieve ontwikkeling. Daarnaast is uit eerdere onderzoeken is gebleken dat een hoog vet – en suiker-bevattende voedsel geheugen en leervermogen aangetast. Als gevolg, ze adviseren ouders om het beperken van de fast food consumptie van hun kinderen tot een maximum van eenmaal per week, een volledige kwijtschelding is echter niet nodig, als de rest van het dieet evenwichtig en rijk aan voedingsstoffen. Zeer effectief Energizer voor de hersenen, die je hier kunt vinden.

Hamburg-harburg, 2. Januari

Geef een reactie