Kattenhaar Allergie: hoe om te voorkomen dat een levensbedreigende allergische shock

Hunde besser als Katzen bei Tierhaarallergie
In het geval van een bestaand dier-haar-Anti-honden beter zijn dan katten. Tip: Voor het maken van een aankoop voor de eerste keer aan een proef om contact met de hond, het ras van uw keuze aufnehmenOb lopende neus, tranende ogen of huid-jeuk – mensen met een Allergie worden geplaagd. Met dit advies aan de vijf meest voorkomende allergieën krijg je door middel van het dagelijks leven.

Meer dan 20 miljoen Duitsers last van een Overreactie van het lichaam (Allergie) aan vreemde stoffen. En de trend is stijgend. Of het nu dierlijk-haar-Allergie, Pollen, of voedsel-Allerien – de lijst is lang. En de symptomen zijn vaak zeer divers en verschillend. Deskundigen schatten dat ongeveer 80 procent van de mensen met een Allergie zijn niet goed behandeld. Er zijn effectieve medische behandelingen. De belangrijkste zijn: Anti-inflammatoire medicijnen (antihistaminica), cortisone, en de zogenaamde Hypo – of desensibilisatie. Met deze tips, zult u vergemakkelijken van het leven.

Kattenhaar Allergie

De belangrijkste symptomen: jeuk in de neus, keel en ogen, gezwollen slijmvliezen, kortademigheid

1. Test

Zijn er in uw familie allergieën? Als dat zo is, moet u het uitvoeren van een Test (bijv. een huidtest). En dan een dier aan te schaffen. In het geval van het dier haar Allergie, het lichaam reageert in een overgevoelig manier om het eiwit van de dieren. Het is in huidschilfers, haren, speeksel en de urine van het dier. De meest voorkomende allergieën zijn voor katten, Cavia ‘ s en konijnen. Maar ook honden, vogels, ratten en paarden, kunnen de oorzaak zijn van allergische reacties.

2. Kiezen hond

Die wil afzien van een huisdier: honden beter zijn dan katten. Maar ook het ras is belangrijk. Bijvoorbeeld, boksers en Schnauzers zijn met name problematisch. Herders, poedels, en Beagles niet opgelost, maar zijn zelden een Allergie. Toch moet je absorberen voordat je het koopt eerst testen het contact met het ras van de hond van uw keuze (bijvoorbeeld, onderdak, fokkers en andere eigenaars van de hond).

3. Huisdier maken

Zelfs als het moeilijk is: Geef uw lieveling in goede handen is, als je een huisdier hebt haar Allergie op uw huisdier is gevonden. Anders, tot een levensbedreigende allergische shock kan verergeren het ongemak verder. Dit is omdat, in tegenstelling tot in het geval van een voedselallergie, de symptomen met de tijd noch zwakker noch verdwijnen ze.

4. Dierensporen elimineren

Als een dier was in het huis, moet u grondig te reinigen. Maar laat het stofzuigen in plaats van. Onderzoekers hebben ontdekt dat bij het stofzuigen een meer intense contact met het Allergeen vindt plaats in de vacht van dieren. Gladde vloeren beste moppen. Als u met het dier in direct contact, je moet veranderen en het wassen van kleding of lang laat lucht uit. U kunt de schoenen.

5. Het fokken van katten kopen

In Californië, de eerste allergeenvrije knuffels katten zijn nu gefokt. U zou veroorzaken bij allergische individuen, geen kortademigheid, noch jeuk. Naar buiten toe doen ze niet afwijken van hun soortgenoten. Alleen in de prijs: ze zijn duurder dan een ras van de kat die kost ongeveer 3000 Euro. Het mysterie van de sexy gratis Stube tijgers: een Gen voor de productie van een eiwit dat leidt tot de allergische reactie ontbreekt. Ondanks de extreem hoge prijs, de vraag is zo groot, dat er al lange wachtlijsten. Duitse fokkers geïnteresseerd bent.

Huisstof Allergie

De belangrijkste symptomen: vermoeidheid, brandende of jeukende ogen, een loopneus, jeuk, drang om te niezen

1. Veel van de lucht

Huisstofmijt houdt van een warme, vochtige klimaat. Ze maken dat je je ongemakkelijk te laten luchten u op een regelmatige basis. Het vocht leidt naar buiten.

2. Nacht shirt te dragen

Het enige voedsel van de ongenode gasten op de huid schubben. In bed, een persoon verliest veel van hen. Waarom niet slapen naakt. Om de mijten een klein beetje eten, moeten mensen met een Allergie, ook niet in de slaapkamer en uit te nemen.

3. Nat doekje

Dus minder stof stuift op. Meer handig, maar duurder Swiffer stof magneet, Anti-Allergeen. Hij werd bekroond met de Allergie seal.

4. Hot wash

Kussens, dekbedovertrekken en lakens hebben altijd minimaal 60 graden wassen. Vanaf deze temperatuur, stof, mijten te doden.

5. Tapijt verwijderen

U doet afstand van alle gordijnen en diep-tuft vloerbedekking. Hier zijn de mijten nest. Gladde vloeren zijn pas echt beter als ze veegde een keer per dag. Anders, stof wervelende rond het gemakkelijker dan op tapijt. Wie houdt er niet van af te zien met de zachte vloeren, moet u kiezen voor een korte pool tapijt.

6. Dekbedovertrekken beschermen

U kunt verwijzen naar de matrassen, kussens en dekbedden met Anti-gratis dekt. Ook het beddengoed van de partner moet worden uitgerust. Die kan niet in slaap vallen zonder zijn knuffeldier: Teddy & co. voor 24 uur in de vriezer. De mijten overleven dit niet.

Hooikoorts

De belangrijkste symptomen: roodheid, tranende en jeukende ogen, loopneus, kriebelende keel, vermoeidheid

1. Stuifmeel filter installeren

Vervang het luchtfilter van uw auto tegen een speciale stuifmeel filter. Eenmaal per jaar de Filter moet worden vervangen, omdat het kan verstopt raken door vuil en bacteriën. Een filter kost net onder de 15 euro voor de Service, en de 15-20 euro voor het Materiaal. Iedereen die wil, kan het wijzigen van de filters voor jezelf. Het Stuifmeel zit zo stevig in de stof die geen Allergie risico.

2. In de ochtend lucht

U opent de Windows alleen wanneer het stuifmeel van de dichtheid van de lucht is op zijn laagst. In de vroege uren van de ochtend in de stad, het land, de beste tijd om te Ventileren is in de avond.

3. Venster beschermen

Wie niet kan slapen ‘ s nachts wanneer het venster gesloten is, moet u bevestigen zeker een pollen-raster. De netwerken zijn er, bijvoorbeeld in hardware winkels en drogisterijen.

4. Kleding weg te zetten

Laat rokken en blouses, niet ‘ s nachts in de slaapkamer. Het ondergoed in de wasmachine plug. In hun pollen seizoen moet je wassen is beter niet te drogen in de open lucht.

5. Omweg naar

Wie last heeft van ernstige hooikoorts, moet vermijden de drukke wegen en liever op de rug wegen te Ontwijken. Omdat Pollen lijken meer agressief voor de slijmvliezen, als je last van uitlaatgassen of roetdeeltjes.

6. Vakantie plannen

In het algemeen, de kust en de bergen (ongeveer 1500 meter), voor pollen Allergie ideaal. Omdat de Alpen zijn meestal pollen vrij. Er zijn ook grassen in bloei staan. Maar dit is zuur, of Riet, die niet leiden tot enig ongemak. Voor zonaanbidders en liefhebbers van Water van de Middellandse zee of de tropen kan worden aanbevolen.

7. Een bril dragen

Als de Pollen vliegen sterk, je moet de ogen beschermen met een zonnebril. Vooral goed frames met grote tempels.

8. Pollen opmerking

Bereid je voor op moeilijke dagen. Pollen berichten kunnen worden gevonden in de meeste Dagbladen. Kalender met de gebruikelijke stuifmeel van de vluchttijd krijgt u in de apotheek. Voorspellingen ook op het Internet op www.pollenflug.de

Schimmel Allergie

De belangrijkste symptomen: kortademigheid, hoofdpijn, slaapstoornissen, gezwollen oogleden, tranende ogen

1. De luchtvochtigheid

Kijk in de badkamer en in de hoeken aan de buitenzijde aan het feit dat het niet te nat is. Anders schimmel vormen. De luchtvochtigheid kan worden gemeten met een Hygrometer (in de doe-het -). Je mag niet groter zijn dan 55 procent. De waarde kan lager worden met intermitterende ventilatie: alle Ramen open en 10 minuten voor het draadsnijden. Herhaal dit enkele keren.

2. Planten houden

Acht Planten In Uw Kamer. Omdat, op het oppervlak van de potgrond, en de korrels kan snel schimmel. Als u niet wilt dat te doen zonder hen: wijzig regelmatig de aarde. Ten minste een keer in een jaar.

3. Voedsel controleren

Controleer de kast een aantal keer per jaar uw voorraad. Vooral noten en gebak zijn snel vergeven. De schimmels kunnen al aanwezig zijn voordat u ze kunt zien.

4. Overrijpe vruchten verwijderen

Fruit populaire Nesting bowls voor schimmels, met name in de zomer. Bij hoge temperaturen het verval proces verloopt snel. Daarom, fruit angefaulte altijd onmiddellijk te verwijderen, voordat u gebruik kunt maken van de gemeenschappelijke besmet. Fruit bowl, grondig reinigen, pas dan kunnen nieuwe vruchten.

5. Advies, zoeken

Een vochtige plek in het appartement, dit kan duiden op een mal. Eerste hulp: Drenk een doek met 80% alcohol (uit de apotheek) en veeg het lichaam. Zorg ervoor dat de handschoenen en mond-bescherming. Een gebied van ongeveer een halve vierkante meter of meer is al besmet is, moet u de experts voor woningbouw vergiften. Adressen, de beroepsvereniging van duitse Biologen Gezonder Leven, een gratis Hotline: 0800 2001007. In huurhuizen, de verwijdering van de schimmel is de verantwoordelijkheid van de verhuurder.

Contact Allergie

De belangrijkste symptomen: roodheid van de huid, jeuk, waterige blaren, niezen, vermoeidheid

1. Voor het wassen

Nieuwe kleding of beddengoed in de was voordat u laat ze op de huid. Zodat alle allergene stoffen worden niet uitgewassen, zit stevig in de stof.

2. Huid beschermen

Geen douche meer dan eenmaal per dag. Bij de beste lauw. Gebruiken in plaats van zeep, de zogenaamde back-end van synthetische wasmiddelen vet (van de apotheek). Dus het zuur bescherming van de mantel van de huid intact blijft. Het resultaat is dat de allergenen niet kan doordringen in de cellen.

3. Latex vervangen

Het wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het huishouden handschoenen. Iemand die allergisch is voor de rubber sap, moet u gebruik maken van deze gemaakt van nitril (verkrijgbaar bij de drogist).

4. Nikkel te voorkomen

In gedachten te houden bij het kopen van sieraden en kleding tot metalen. Nikkel is de meest voorkomende oorzaak van contact allergieën. Het metaal is opgenomen, bijvoorbeeld in de mode sieraden, horloges, jeans knoppen. Het moet niet direct op de huid.

Geef een reactie