Kanker? U het flitslicht Test voor het oog

Opa macht Foto von Enkel
Een momentopname en finish – is hoe gemakkelijk het is om te Testen voor het oog kanker die kleine Zak heeft nu twee gezonde ogen, door de aanwezigheid van de geest van zijn moeder. Omdat ze ontdekt zijn kanker vroeg – met de flash-licht-Test. Hier kunt u leren hoe het werkt.

Als Stacey Sutherland op een winterse foto excursie met uw Smartphone, van uw jonge zoon Zak (20 maanden), had geen idee dat dit beeld zou houden van de jongen in zijn linker oog.

Thuis is het je opgevallen op de snapshot-er is een verstoring in de Zak van de ogen: Terwijl de rechter leerling was rood, als voor flitslicht foto ‘ s van typische, verlicht, links leerling is wit.

De Stacey Sutherland maakte verdachte – gewapend met de foto die u worden verzocht om een afspraak te maken voor uw zoon naar een specialist. Zijn diagnose retinoblastoom is een zeldzame vorm van kanker van het oog die meestal hits baby ‘ s en jonge kinderen vóór de leeftijd van vijf. Elk jaar, rond de 50 kinderen die ziek worden in Duitsland. Meestal slechts één oog is aangetast.

De kanker is te laat ontdekt, moet de arts verwijdert de ogen van een kind, om zijn leven te redden. De kleine Zak had geluk: dankzij de vroege diagnose was hij in staat om zijn ogen, een chemotherapie, was voldoende om te genezen van zijn ziekte.

Video: CHECT VERZENDING

Dus het flitslicht Test

Voor een veilige kanker test-de foto moet worden genomen met een camera met flitser, de beste digitale camera. Bent u op zoek naar een kamer, dat is niet te fel, zodat de flitser wordt geactiveerd. Zorg ervoor dat de flitser wordt ingeschakeld en de camera aan de voorkant van het gezicht van uw kind er uit ziet. De functie, die voorkomt dat de Rode-ogen-effect moet worden uitgeschakeld. Ga ongeveer vier meter in de voorkant van uw kind, zoom in op het gezicht en maak een aantal foto ‘ s vanuit een iets ander perspectief. Licht in de foto ‘ s, zowel van de leerlingen zijn rood, de Test is negatief. Een leerling ziet er anders uit dan de anderen, zoals wit of geel, met de beelden van een oogarts.

Andere symptomen van een Retinoblastoms

De flash-licht-Test in de meerderheid van de gevallen een betrouwbaar resultaat. Niettemin, in een paar gevallen bekend waarin de foto ‘ s, geen heldere leerling. Andere signalen die kunnen wijzen, in dergelijke gevallen, een retinoblastoom, zijn:

  • Zilver look
  • Rode, gezwollen ogen
  • Verslechtering van het gezichtsvermogen
  • Wijzig de Iris kleur

Geen van deze tekens betekenen dat een retinoblastoom, maar ouders moeten overleggen met een dokter.

Hamburg-harburg, 19. Mei

Geef een reactie