Kanker-Pusher Obesitas – gevaarlijker dan sigaretten?

Frauenfüße auf einer Waage
De Obesitas-golf in de Westerse wereld betekent dat meer en meer jonge mensen worden gediagnosticeerd met kanker, waarschuwen ONS ExpertenUS-Amerikaanse arts draaide zich weg met een waarschuwing aan de bevolking: kanker komt voor bij jongere en jongere mensen. De basisvoeding en de resulterende obesitas.

Op de jaarlijkse conferentie van de American Society of Clinical Oncology (ASCO) in Chicago, toonaangevend kanker experts zijn het gevaar van een kanker-epidemie in de middeleeuwen. Ze wees erop dat de kanker werd geacht voor een lange tijd als een Oude mensen de ziekte wordt steeds vaker gediagnosticeerd bij jongere mensen.

Obesitas snel frequente oorzaak van Kanker dan Rokers

De reden: Veel en verkeerd eten in de Westerse bevolking. Dus, obesitas zal binnenkort vervangen de rook als een kanker-causer nummer één. In tien jaar kan worden, in het advies van de deskundigen.

Slim betekent niet automatisch dat u het krijgen van deze ziekten, maar obesitas kan veroorzaken, dan krijgt u vroeg, zegt Dr. Clifford Hudis, een borstkanker specialist en een voormalige ASCO President. Dat betekent dat je zou kunnen hebben van dikke darm kanker met 60 in plaats van 80.

Volgens de waarschuwingen door de artsen, obesitas verhoogt het risico op prostaat-en darmkanker en kanker van de vrouwelijke geslachtsorganen – baarmoederhalskanker zelfs zes keer.

Obesitas bevordert de groei van de tumor

De reden voor de kanker-bevorderende effect van obesitas is, volgens deskundigen, door het hoge gewicht geactiveerd hormonale onbalans, die de groei van de tumor.

Terwijl obesitas is de kanker zich bevindt, is een beweging volgens de AMERIKAANSE artsen zijn grootste vijand: borstkanker kan verminderen bij patiënten met 30 minuten van matige oefening vijf keer per week, uw risico op vroegtijdig overlijden met 50 procent.

Als mensen met overgewicht met een Body Mass Index (BMI), is van toepassing met 30.

Hamburg, 1. Juni

Geef een reactie