Kanker Killer: het mazelen virus te genezen van dodelijke beenmerg kanker

Masern gegen Krebs
Amerikaanse wetenschappers hebben genezen door met behulp van een aangepaste mazelen Virus beenmerg kanker. De procedure werd voor het eerst getest op mensen, en de led binnen een korte periode van tijd om een Verlossing van de kankercellen inyou een klinische studie werd gevormd door de administratie van speciaal behandeld mazelen-virus, beenmerg kanker in Endstadion terug. Amerikaanse wetenschappers hadden getest op dieren getest kanker therapie voor de eerste keer in de mens. Twee vrouwen die het slachtoffer werd van een unheilbarem beenmerg kanker, had gevraagd voor de behandeling op vrijwillige basis.

Een Team van Moleculair artsen van de Mayo Clinic in Rochester (Minnesota) toegediend de vrouwen – voor de school een medisch oogpunt lijkt het erop dat er niets meer kon worden gedaan – in elk geval een eenmalige dosis van een speciaal aangepaste mazelen virus. De vaccinatie tegen mazelen Virus gebruikt is gewijzigd door wetenschappers dus dat moet alleen infecteren van kankercellen.

Dus dat de behandeling kon laten zien van een effect – het had eerder aangetoond dier experimenten was om te worden geïnjecteerd in de twee onderwerpen op de leeftijd van 49 en 65 jaar, respectievelijk, zodra deze een hoge dosis van het vaccin met Virussen, met de hulp van de tien miljoen mensen tegen mazelen ingeënt.

Het effect van de behandeling

De in het tijdschrift de Mayo Clinic Proceedings gepubliceerd van een studie toont aan dat deze vorm van kanker had geleid behandeling in het geval van de twee vrouwen, met verbluffende resultaten: Inderdaad, de gewijzigde mazelen virus is geïnfecteerd, zoals gepland in de kankercellen, de terminaal zieke proefpersonen. In de cellen van kanker – en alleen daar – dat ze het vermenigvuldigen van het virus, totdat ze uiteindelijk werden vernietigd door de meerderheid. En met slechts geringe bijwerkingen, zoals hoge bloeddruk, koorts en Misselijkheid. Na 36 uur, belangrijke wijzigingen in de tumoren was ingesteld. Voor zowel vrouwen de Kanker gezwellen gevormd rug – aan het onderdeel zo snel, dat het effect was ronduit in de loop van het zichtbare.

In de zaak van een 65-jarige vrouw, de meerderheid van de tumoren afnam. Zes weken na de behandeling, en het verval van het effect van het virus-injectie – ze begon weer te groeien. De tumoren van de 49-jarige vrouw was verdwenen. Negen maanden na de therapie, de Artsen waren in staat om te detecteren welke vorm van kanker in het lichaam. De vrouw is genezen van een medisch oogpunt, binnen een korte periode van tijd om 100 procent van één van de meest dodelijke vormen van kanker.

De wetenschappers op dit moment produceren van grotere hoeveelheden van de gewijzigde mazelen Virus voor meer behandelingen. In het najaar van 2014 in een Fase II studie in de de nieuwe behandeling van kanker, om te worden getest op meer Patiënten begint.

Belangrijke achtergrond informatie over het onderwerp kunt u hier vinden.

Hamburg-harburg, 17. Mei 2014

Geef een reactie